Τα Επιμελητήρια Λακωνίας, Αιτωλοακαρνανίας και Φθιώτιδας συνδιοργανώνουν συζήτηση με θέμα «Ελιά καλαμών: με το βλέμμα στο μέλλον»

Τα Επιμελητήρια Λακωνίας, Αιτωλοακαρνανίας και Φθιώτιδας συνδιοργανώνουν συζήτηση με θέμα  «Ελιά καλαμών: με το βλέμμα στο μέλλον» το Σάββατο 12/11/2022 και ώρα 17:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λακωνίας Ξανθάκη 3, Γύθειο (ισόγειο).

 

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν,

 

Εισηγητές:

Δρ. Δημήτριος Μπιλάλης, Καθ. Γεωργίας & Βιολογικής Γεωργίας του  Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα: «“Kalamata Olives” Πρόβλημα, Λύσεις και Λειάνσεις»,

 

Δρ. Θεόφιλος Μασούρας, Καθηγητής Γαλακτοκομίας στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου, της Σχολής Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα: «Προϊόντα Γεωγραφικών ενδείξεων, μοχλός ανάπτυξης της αγροτικής οικονομίας»

 

Γεώργιος Θεόδωρος Ντούτσιας, Πρόεδρος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Επιτραπέζιας Ελιάς (ΔΟΕΠΕΛ) – Ειδικότητα Γεωπόνος – Τεχνολόγος Τροφίμων, με θέμα: «“Kalamata Olives”: αίσιο τέλος για όλους!»

 

Λίνα Αγγελοπούλου, Δικηγόρος LLM Δημoσίου Δικαίου Νομικής Αθηνών, πληρεξούσια Δικηγόρος ΠΕΜΕΤΕ, ΔΟΕΠΕΛ Επιμελητηρίων Λακωνίας, Αιτωλοακαρνανίας και Φθιώτιδας στην δίκη στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την υπόθεση “KALAMATA OLIVES”, με θέμα: «Συνώνυμο "ΚΑΛΑΜΑΤΑ"- Η Νομική Διάσταση».Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα ακολουθήσει διαλογική συζήτηση.

Κατά τη διεξαγωγή της εκδήλωσης θα τηρηθούν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και μέσω live streaming από τη σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook, από όσους τηλεοπτικούς σταθμούς και όσες ιστοσελίδες επιθυμούν να τη μεταδώσουν.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.