Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελλοπονήσου :"ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ!"

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων  Περιφέρειας Πελοποννήσου, μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων.  Χαιρετίζει το στήσιμο του αγροτικού μπλόκου στον Δέλτα στο ύψος Ε65 από την  Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας. Χαιρετίζουμε τους βιοπαλαιστές αγρότες της Θεσσαλίας και όλης της Ελλάδας που αντί να σκύψουν το κεφάλι στις αντιαγροτικές πολιτικές των Κυβερνήσεων και της ΚΑΠ της Ε.Ε, αγωνίζονται και διεκδικούν για να παραμείνουν στα χωράφια και τα κοπάδια τους. Αποδεικνύεται ότι ο μοναδικός δρόμος για την επιβίωσή μας, είναι αυτός του οργανωμένου αγώνα. 

Καταδικάζουμε τον αυταρχισμό της Κυβέρνησης που για άλλη μια φορά αντί να σκύψει και να δώσει λύσεις στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι βιοπαλαιστές αγροτοκτηνοτρόφοι της Ελλάδας, στέλνει ΜΑΤ στους αγρότες που αγωνίζονται.

Λέμε καθαρά ότι αυτός ο αυταρχισμός και η τρομοκρατία δεν περνάει στο οργανωμένο αγροτικό κίνημα!

Καλούμε όλους τους βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφους της Πελοποννήσου να συσπειρωθούν στους αγωνιστικούς αγροτικούς και κτηνοτροφικούς Συλλόγους που απαρτίζουν την ΟΑΣΠΠ και να δημιουργήσουν και νέους, για να μπορέσουμε από καλύτερη θέση να απαιτήσουμε αυτά που μας ανήκουν.

ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ!



Διεκδικούμε:

  • Μείωση του κόστους παραγωγής, με αφορολόγητο πετρέλαιο, μείωση της τιμής του ρεύματος, πλαφόν 0,07 ευρώ ανά κιλοβατώρα, κατάργηση του Χρηματιστηρίου Ενέργειας, του προστίμου ρύπων και του ΦΠΑ σε μέσα και εφόδια.
  • Κατώτερες εγγυημένες τιμές που θα ανταποκρίνονται στο κόστος παραγωγής, διασφαλίζοντας εισόδημα επιβίωσης και προσιτές τιμές των προϊόντων στη λαϊκή κατανάλωση. 
  • Αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος.
  • Προστασία από τις φυσικές καταστροφές, με υλοποίηση όλων των απαραίτητων έργων υποδομής, καθώς και αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ, ώστε να ασφαλίζει και να αποζημιώνει την παραγωγή και το κεφάλαιο στο 100%

 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΑΣΠΠ

ΠΕΜΠΤΗ 8 /12/2022    

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.