Οι σύγχρονοι "μάρτυρες" των Τεμπών αποκάλυψαν την γύμνια μας

Οι δεκάδες ψυχές που χάθηκαν έγιναν οι σύγχρονοι μάρτυρες, της γύμνιας του σύγχρονου ευρωπαϊκού κράτους που λέγεται Ελλάδα.

Σε τηλεοπτικό σταθμό πανελλήνιας εμβέλειας  την Τετάρτη το βράδυ ξέφυγαν από τον έλεγχο σκληρές αλήθειες, που παίρνουν το φως της δημοσιότητας πάνω από στις ψυχές των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους.

Τώρα που χάθηκαν τόσοι άνθρωποι και τα συστημικά ΜΜΕ προσπαθούν να αναδείξουν το γιατί έγινε, ενώ τόσα χρόνια οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν για την επικινδυνότητα της λειτουργίας των τρένων δεν βρέθηκε ο χρόνος να φιλοξενήσουν εκπροσώπους των εργαζομένων και να συμβάλουν και να πιέσουν να γίνει κάτι με το θέμα της ασφάλειας.

Πολύ σημαντικά και ουσιαστικά αυτά που ειπώθηκαν, όσες φορές και αν προσπάθησαν οι εργαζόμενοι να κάνουν απεργία και για τα θέματα που αφορούσαν την ασφάλεια η απεργία από τα ελληνικά δικαστήρια μετά το νόμο 4808 κρίθηκαν παράνομες, χρηματοδότηση για συντηρήσεις για το 2022 από το υπουργείο δεν υπήρχε ούτε για 2 βίδες να αγοράσουν, και τελευταία λέει εργαζόμενος  «στην τύχη πηγαίναμε», και μετά ψάχνουμε ακόμα ποιος φταίει…

Δεν είναι καταραμένη η κοιλάδα των Τεμπών… καταραμένο είναι το σύστημα .

Τώρα όμως που φιλοξενούν τους εργαζόμενους βλέπουν και την δική τους απραξία τα πανελλαδικής εμβέλειας ΜΜΕ,  και φυσικά δεν μπορούν να ελέγξουν το τι θα πουν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ... δείτε λοιπόν το video που ακολουθεί.

Τάκης Κούρος – Spartanews.gr

Last modified on Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2023 11:29

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.