Δημιουργία e-shop με 100% επιδότηση

Νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω του ΕΣΠΑ, το οποίο αναμένεται στο τέλος της χρονιάς και θα επιδοτεί τη δημιουργία e-shop για τα καταστήματα λιανικής πώλησης, με προϋπολογισμό 80.000.000 ευρώ.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μετά την πρωτοβουλία του για την προώθηση των Αρκαδικών e-shops, με την έκδοση του online οδηγού, (eshops.arcadianet.gr), επιχειρήσεων και κατασκευαστών e-shops, με μεγάλη ικανοποίηση χαιρετίζει το νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω του ΕΣΠΑ, το οποίο αναμένεται στο τέλος της χρονιάς και θα επιδοτεί τη δημιουργία e-shop για τα καταστήματα λιανικής πώλησης, με προϋπολογισμό 80.000.000 ευρώ.

Με το νέο πρόγραμμα είναι φανερό ότι οι πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου είναι στη σωστή κατεύθυνση για την ανάκαμψη της επιχειρηματικότητας και την τόνωση της αγοράς ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Το πρόγραμμα θα επιδοτεί σε ποσοστό 100% τη δαπάνη για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος και θα αφορά αποκλειστικά στο λιανεμπόριο, καθώς οι υπηρεσίες καλύπτονται από υφιστάμενη δράση, «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων», στην οποία μπορούν να υποβάλλονται αιτήσεις χρηματοδότησης έως την 31η Ιανουαρίου 2021.

Το μέγιστο ποσό επιχορήγησης μιας λιανεμπορικής επιχείρησης για όλη τη δαπάνη θα φτάνει μέχρι τα 5.000 ευρώ.

Για την κατασκευή του δικού σας e-shop με επιδότηση μπορείτε να απευθυνθείτε στην Hit-Media γιατί ένα επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα ξεκινά από τον προσεκτικό σχεδιασμό ώστε θα βοηθήσει τους πελάτες σας να βρουν και να αγοράσουν αυτό που θέλουν, γρήγορα με εμπιστοσύνη και ασφάλεια, χωρίς κανέναν δισταγμό, ακόμα και για τους λιγότερο εξοικειωμένους χρήστες.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.