Ζαχαράκη-Περγαντής οι «άνθρωποι» του δημάρχου Σπάρτης!

Η καλή συνεργασία μεταξύ δημοτικών συμβούλων, αντιδημάρχων και προέδρων των Νομικών Προσώπων είναι η μόνη λύση για τον Πέτρο Δούκα, διότι λόγω του αποτελέσματος των εκλογών ο αριθμός των δημοτικών συμβούλων που έχει η δημοτική αρχή μέσα στο δημοτικό συμβούλιο δεν της δίνει τα περιθώρια για κάτι άλλο.

Η συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της  αντιδημάρχου κ.Ζαχαράκης και μέλος του Αθλητικού οργανισμού  και του κ.Περγαντή προέδρου  του Αθλητικού Οργανισμού, είναι το παράδειγμα προς μίμηση για τους συμβούλους τους αντιδημάρχους και προέδρους Ν.Π. της παράταξης του κ.Δούκα.

Ο δήμαρχος Σπάρτης κ.Πέτρος Δούκας  έχει δείξει ότι αναγνωρίζει την πολύτιμη προσφορά αυτών των δύο συνεργατών του και γι αυτό τους στηρίζει πάντα σε ότι και αν κάνουν.

Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο ενός δημάρχου  κερδίζεται με τον αγώνα που κάνει ο κάθε συνεργάτης καθημερινά, έτσι η κ.Ζαχαράκη και ο κ.Περγαντής φαίνεται ότι έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη αλλά και την εκτίμηση του δημάρχου και φυσικά και την απόλυτη στήριξη σε ότι και αν κάνουν.

Ευχόμαστε να δούμε και άλλες τέτοιες συνεργασίες,  όπου θα βοηθήσουν την δημοτική αρχή αλλά και τον  κ.Δούκα  για ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο Σπάρτης .

Ο δήμαρχος Σπάρτης   έχει ανάγκη από καλούς και αποδοτικούς συνεργάτες και νομίζω ότι αυτό έχει αρχίσει να φαίνεται στα πρόσωπα των  «ανθρώπων» του,  την κ.Ζαχαράκη και τον κ.Περγαντή!  

Last modified on Παρασκευή, 05 Νοεμβρίου 2021 10:39

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.