Επιμελητήριο Λακωνίας :"200 βασιλόπιτες για τις πυρόπληκτες οικογένειες του Δήμου Αν. Μάνης"

Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι μετά από αίτημα του Συλλόγου Πυρόπληκτων Χωριών και Οικισμών του Δήμου Ανατολικής Μάνης «Ελαιοφόρος» προμηθεύτηκε διακόσιες (200) βασιλόπιτες για τις πυρόπληκτες οικογένειες του Δήμου Ανατολικής Μάνης για την Πρωτοχρονιά. Τη διανομή θα πραγματοποιήσει ο σύλλογος «Ελαιοφόρος».

Το Επιμελητήριο ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση Δ. Γεωργόπουλος-Π. Καραμπάτος ΟΕ, Αιγιές για την χαμηλή οικονομική προσφορά της και την άμεση παραγωγή σε μικρό χρονικό διάστημα.

Το Επιμελητήριο γνωρίζοντας τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι πυρόπληκτες οικογένειες τους εύχεται ένα καλύτερο 2022. Μετά την έγκριση του νέου Προϋπολογισμού και την ολοκλήρωση των αυτοψιών που πραγματοποιεί η αρμόδια Επιτροπή της ΠΕ Λακωνίας στους πληγέντες, το Επιμελητήριο θα προχωρήσει στην προμήθεια και διανομή αναγκαίων ειδών σύμφωνα με την απόφαση για διάθεση 10.000,00€ από τον Προϋπολογισμό του, όπως και στη διανομή του ποσού των 10.000,00€ που έχει προσφέρει η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας για τους πυρόπληκτους της Αν. Μάνης.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.