Αναβάθμιση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στην Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων!

Φεβρουαρίου 25, 2022 0

Συνεχίζει ο διοικητής της νοσηλευτικής μονάδας των Μολάων  κ.Κωνσταντίνος Κορωνιός την προσπάθεια του για την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πολίτες της νότιας Λακωνίας.

Σε ανάρτηση του σε προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναφέρει:

"Ένα έργο πνοής για τη Νοτιοανατολική Λακωνία στη Ν.Μ. Μολάων – Αναβάθμιση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού!
Ένα ακόμη μεγάλο έργο Υγείας υλοποιήθηκε στην Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων!
Ειδικότερα, ολοκληρώθηκε η ριζική ανακαίνιση, αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, δημιουργώντας ένα καλύτερο περιβάλλον, για νοσηλευόμενους, συνοδούς και εργαζόμενους!
Οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου θαλάμου των Ασθενών, των χώρων υγιεινής και των κοινοχρήστων χώρων για συνοδούς και ασθενείς, θα αναβαθμίσουν την παρεχόμενη ποιότητα υπηρεσιών της Μονάδας, θα βελτιώσουν την καθημερινότητα τους και θα τους ξαναδώσουν το αίσθημα αξιοπρέπειας και ασφάλειας που τους αξίζει!
Ένα έργο που θα αναβαθμίσει όχι μόνο την ποιότητα ζωής και την υγεία των χρονίως πασχόντων κατοίκων της Νοτιοανατολικής Λακωνίας αλλά μπορεί να συμβάλλει και στην τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, προσφέροντας τη δυνατότητα σε τουρίστες - αιμοκαθαιρόμενους να επιλέξουν τη Λακωνία για τις διακοπές τους, συνεχίζοντας απρόσκοπτα τη θεραπεία τους.
Μένοντας πιστοί στον πρωταρχικό μας στόχο, την καθημερινή αναβάθμιση των παρεχόμενων Υπηρεσιών Υγείας της Ν.Μ. Μολάων, υιοθετώντας ένα ανθρωποκεντρικό και ασθενοκεντρικό μοντέλο Διοίκησης, αποδεικνύουμε για ακόμα μια φορά εμπράκτως, την πρόθεσή μας για την δημιουργία μιας σύγχρονης, ποιοτικής και αποδοτικής Νοσηλευτικής Μονάδας."
ΚΟΡΩΝΙΟΣ ΝΕΦΡΟ (7)
 
ΚΟΡΩΝΙΟΣ ΝΕΦΡΟ (10)
ΚΟΡΩΝΙΟΣ ΝΕΦΡΟ (2)
Η εν λόγω αναβάθμιση δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την υποστήριξη των Δωρητών μας, οι οποίοι ανέλαβαν εξ ολοκλήρου το κόστος υλοποίησης. Ειδικότερα ευχαριστούμε τους:
✔️ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΚΙΩΝ
✔️ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΡΙΩΝ & ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΩΝ ΜΟΛΑΩΝ «Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ»
✔️ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ
✔️ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΙΑ ΔΟΥΚΑ
✔️ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΝΟΤΙΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
✔️ ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ AEBE - ΑΙΓΗΙΣ ΑΕ
✔️ KINSTERNA HOTEL
✔️ ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ
✔️ SCHNEIDER ELECTRIC
Last modified on Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 13:06

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.