Γ.Δεδεδήμου: « Μια σύγχρονη πλέον η ΔΕΥΑ Σπάρτης για τους δημότες»

Στην αίθουσα του παλαιού δημαρχείου στην Σπάρτη σήμερα Τρίτη το μεσημέρι παρουσιάστηκε η ιστοσελίδα της ΔΕΥΑ Σπάρτης αλλά και οι  ηλεκτρονικές υπηρεσίες που διαθέτει πλέον. Στην παρουσίαση  ήταν παρόν και ο δήμαρχος Σπάρτης κ.Πέτρος Δούκας και ο διευθυντής της ΔΕΥΑ Σπάρτης κ.Ηλίας Τρακάκης , όπου πλέον περήφανα υποδέχθηκαν μια «σύγχρονη ΔΕΥΑ» αντάξια των εποχών αλλά και των προσδοκιών των πολιτών του Δήμου Σπάρτης.

Στην παρουσίαση η αντιδήμαρχος Οικονομικών  του Δήμου Σπάρτης  και πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σπάρτης κ.Γεωργία Δεδεδήμου , δήλωσε ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα λέγοντας χαρακτηριστικά :

 «Η νέα ιστοσελίδα της ΔΕΥΑ Σπάρτης είναι ένα πρωτοποριακό site που προσφέρει στον καταναλωτή , εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες παροχές . Η μοναδικότητα του αναδεικνύεται μέσα από τις καρτέλες  των ηλεκτρονικών υπηρεσιών και τις υπηρεσίες άμεσης πληρωμής λογαριασμών ύδρευσης. Ο πολίτης μπορεί γρήγορα  και εύκολα και με ασφάλεια να πραγματοποιήσει ηλεκτρονικά τις πληρωμές των λογαριασμών  του με ασφάλεια    καθώς και να συμβουλευτεί ηλεκτρονικά την καρτέλα του η οποία διατηρεί το ιστορικό των  λογαριασμών του ανεξόφλητων και μη. Υπάρχει η δυνατότητα ο καταναλωτής  άμεσα να ενημερώνεται  με δελτία τύπου  για την ποιότητα του νερού, για διακοπές νερού, καθώς και ότι άλλο χρειάζεται .»

https://deya-spartis.gr/

Δείτε όλη την παρουσίαση εδώ:

 

 

Last modified on Τρίτη, 05 Απριλίου 2022 15:22

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.