Το περίπτερο τουριστικής πληροφόρησης στο Δήμο Σπάρτης με πλήρες ωράριο όλες τις ημέρες της εβδομάδας

Ο Δήμος Σπάρτης, ενημερώνει τους επισκέπτες, δημότες και επιχειρηματίες του τουρισμού πως το περίπτερο τουριστικής πληροφόρησης στο Δήμο Σπάρτης, λειτουργεί πλέον με πλήρες ωράριο όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Από αρχές Μαρτίου το περίπτερο λειτουργούσε με προσωπικό του Δήμου Σπάρτης κατά τις πρωινές ώρες ενώ από την περασμένη εβδομάδα λειτουργεί και το απόγευμα με προσωπικό το οποίο προσλήφθηκε από την ΜΟΡΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ για ένα έτος,  κατόπιν της προγραμματικής σύμβασης «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (info kiosk)  ΣΤO ΔΗΜΟ ΣΠΑΡΤΗΣ»  που υπογράφτηκε μεταξύ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ  του ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ και της ΜΟΡΙΑΣ Α.Ε.

Το ωράριο λειτουργίας του  περιπτέρου τουριστικής πληροφόρησης Σπάρτης είναι 9:00 με 15:00 και 17:00 με 22:30 καθημερινά. Στο περίπτερο παρέχονται πληροφορίες για τα αξιοθέατα, τις ώρες λειτουργίας των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων και διανέμονται τουριστικά φυλλάδια και χάρτες του Δήμου Σπάρτης και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης κα Ζαχαράκη – Αναστασοπούλου Γεωργία δήλωσε πως «Οι προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Σπάρτης συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε τα δύο τελευταία χρόνια λόγω της πανδημίας. Καταφέραμε για 2η συνεχή χρονιά σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου να δώσουμε λύση στη λειτουργία του  περιπτέρου τουριστικής πληροφόρησης και θα επεκτείνουμε τη συνεργασία μας και σε άλλους δράσεις που αφορούν τον τουρισμό».

Υπενθυμίζουμε πως όσοι οι επιχειρηματίες τουρισμού του Δήμου Σπάρτης  το  επιθυμούν, μπορούν να τοποθετήσουν διαφημιστικό υλικό της επιχείρησης τους στο περίπτερο κατόπιν  συνεννόησης με το προσωπικό, καθώς και να προμηθευτούν υλικό τουριστικής πληροφόρησης (φυλλάδια και χάρτες)  για τους πελάτες τους. Το τηλέφωνο επικοινωνίας του περιπτέρου είναι 2731025811.

 Εκ του Δήμου

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.