Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. εκλέχθηκε ο Ιωάννης Παναρίτης

Σεπτεμβρίου 26, 2022 0

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το σαββατοκύριακο 24 & 25 Σεπτεμβρίου 2022 η 52η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.) για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής. 

Η Ομοσπονδία μας εκπροσωπήθηκε στη Συνέλευση με τους τρεις αντιπροσώπους της, κ.κ. Σωτήριο Ηλιόπουλο, Ιωάννη Παναρίτη και Σωτήριο Ροϊνό.

Τις εργασίες της παρακολούθησαν εκπρόσωποι υπουργείων και πολιτικών κομμάτων, συνδικαλιστικών και κοινωνικών οργανώσεων οι οποίοι άκουσαν  τα προβλήματα των ΕΒΕ, όπως τα έθεσε στον απολογισμό δράσης η απελθούσα Διοίκηση και εν όψει της επιδείνωσης της οικονομικής κατάστασης στη χώρα και στον κόσμο.

Στο πλαίσιο των διεργασιών της Συνέλευσης πραγματοποιήθηκε και η απονομή  τιμητικών διακρίσεων σε απερχόμενα πλέον συνδικαλιστικά στελέχη του χώρου των Ε.Β.Ε.

Από την Ομοσπονδία της Λακωνίας τιμήθηκε ο κ. Μάζης Νικόλαος, τέως αντιπρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Λ. και επί σειρά ετών πρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών Λακωνίας.

Η παράταξη του προέδρου του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γιώργου Καββαθά συγκέντρωσε το 61% των ψήφων και 30 από τις 51 έδρες. Με την παράταξη αυτή κατήλθε ως υποψήφιος και ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Λακωνίας κ. Ιωάννης Παναρίτης, όπου και εκλέχθηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνομοσπονδίας.  

Last modified on Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 14:17

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.