«Ιστορίες της γης» η νέα εκπομπή του IONIAN  με τη Νατάσα Τραγουστή

«Ιστορίες της γης»  θα λέγεται η  νέα εκπομπή του IONIAN  με τη δημοσιογράφο Νατάσα Τ. Τραγουστή.

Η ζωή στη φύση, στο χωριό, η επιστροφή στην παράδοση με τον κλασσικό τρόπο αλλά με πιο σύγχρονες και καινοτόμες μεθόδους αποτελεί μεγάλο δέλεαρ για τις νεότερες γενιές των Ελλήνων. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας το απομακρυσμένο χωριό ή το νησί της άγονης γραμμής αποκτούν πάλι ζωή…

Ο τόπος μας, αυτή η ευλογημένη γη, οι θάλασσές μας, ο ήλιος μας,  ο πολιτισμός μας, η ένδοξη ιστορία  μας, αλλά και ο αγώνας της καθημερινότητας , της υπομονής και της ελπίδας είναι η φιλόξενη και γενναιόδωρη  Ελλάδα μας. Παρά τα προβλήματα, τις μικρές και τις μεγαλύτερες κρίσεις μέσα στα χρόνια , πάντα  αγωνιζόμαστε για την ανάπτυξη και την ευημερία και φτιάχνουμε τις καλύτερες ιστορίες μας.  

«Ιστορίες της γης». Στη Δυτική Ελλάδα των αντιθέσεων,  στη μεγαλύτερη χερσόνησο της χώρας στην Πελοπόννησο  και στα πανέμορφα  Ιόνια νησιά. 

Οι «Ιστορίες της γης» η νέα εκπομπή του IONIAN  που θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 7.00μμ και θα επαναλαμβάνεται κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 2.00μμ και στις 5.00μμ αντίστοιχα, είμαστε όλοι εμείς! Η φροντίδα, η διατήρηση,  η προστασία , η ανάπτυξη και η προβολή του  πρωτογενούς τομέα θα είναι  οι ιστορίες μας. 

«Οι ιστορίες της γης» στο νέο Πρόγραμμα του ΙΟΝΙΑΝ»

 https://youtu.be/MTkdra92LDU

Last modified on Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 16:04

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.