Η γαστρονομία ως «μοχλός ανάπτυξης» της περιοχής του Δήμου Σπάρτης

Δείτε ολόκληρη την σημαντική αυτή εκδήλωση όπως μεταδόθηκε Live μέσω Youtube & Facebook

Η γαστρονομία ως «μοχλός ανάπτυξης» της περιοχής του Δήμου Σπάρτης αλλά και κατ’επεκταση ολόκληρης της Λακωνίας , βρέθηκαν στο επίκεντρο του «1oυ Forum Γαστρονομίας και Τουρισμού Σπάρτης» που είχε  τίτλο «Η γαστρονομία ως μοχλός ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας του Δήμου Σπάρτης», και πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στον φιλόξενο χώρο του Mystras Grand Palace Resort & Spa.

Το «1o Forum Γαστρονομίας και Τουρισμού Σπάρτης» συντόνισε και παρουσίασε με επιτυχία η διακεκριμένη δημοσιογράφος κ.Ελένη Λαζάρου (Alpha Tv)  με απόλυτη επιτυχία.

1 forum gastronomias8

Στη διοργάνωση αυτή συμμετείχαν  διεθνείς ομιλητές από όλο τον κόσμο και αναγνωρισμένοι ειδικοί του γαστρονομικού τουρισμού, που θα μοιράστηκαν γνώσεις και εμπειρίες με το κοινό.

Στo συνέδριο πραγματοποιήθηκαν και ειδικές εκδηλώσεις όπως live cooking, με τοπικά υλικά και παραδοσιακές συνταγές, εκδήλωση οινογνωσίας με κρασιά της περιοχής και γευσιγνωσία ελαιολάδου, από την Λακωνική παραγωγή.

Ο κ.Πέτρος Δούκας δήμαρχος Σπάρτης ενθουσιασμένος απο την εκδήλωση μετά την εισήγησή του υποσχέθηκε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες πολλές τέτοιυ είδους εκδηλώσεις.

1 forum gastronomias2

Σημαντικοί παράγοντες για την διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης ήταν η κ.Γεωργία Ζαχαράκη αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Τουρισμού, ο κ.Χρήστος Μητράκος υπεύθυνος γραφείου τουρισμού του Δήμου Σπάρτης , και ο κ.Αλέξανδρος Αραπαντζής  Managing Director της εταιρείας  WIN DEVELOPMENT CONSULTANTS που είχε αναλάβει την υλοποίηση του συνεδρίου.

1 forum gastronomias1

 

1 forum gastronomias6

 

 

1 forum gastronomias9

Last modified on Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 22:05

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.