Εορταστικές εκδηλώσεις με κέφι και χαρά για μικρούς και μεγάλους στο Δήμο Ευρώτα!!

Στην τροχιά των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς εισέρχεται ο Δήμος Ευρώτα, προγραμματίζοντας, όπως κάθε χρόνο, πληθώρα εορταστικών εκδηλώσεων, που υπόσχονται κέφι και άφθονη διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους. 

Η αρχή γίνεται με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην έδρα του Δήμου, στη Σκάλα και ειδικότερα στην πλατεία Πηγών. Ο Δήμος, σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Σκάλας, σας προσκαλούν σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση η οποία θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μουσική, παιγνίδι, ταχυδακτυλουργικό σόου, την ώρα που «Άγιοι Βασίληδες» θα μοιράζουν γλυκίσματα και δώρα στους μικρούς φίλους, υπό την εορταστική λάμψη των πυροτεχνημάτων που θα συνοδεύσει τη φωταγώγηση του δέντρου. Το εορταστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει, επίσης, μουσικές εκδηλώσεις και θεατρική παράσταση. 

 

Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα 

 

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου

 

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 16:00 στην πλατεία Πηγών Σκάλας, με Χριστουγεννιάτικα παιδικά τραγούδια από dj, κάλαντα, παιγνίδια και εύθυμη μουσική. Ταχυδακτυλουργός, η κλόουν «Αφρουλίτσα», ξωτικό και δύο «Άγιοι Βασίληδες» υπόσχονται άφθονη διασκέδαση στα παιδιά, με δραστηριότητες όπως ζωγραφική προσώπου, μπαλονοκατασκευές και ταχυδακτυλουργικά χριστουγεννιάτικα …κόλπα, ενώ η χορωδία Λιμπρέτο του συλλόγου «ΕΥ ΖΗΝ» θα μας συντροφεύει με τους ήχους χριστουγεννιάτικων τραγουδιών. 

Μετά τη φωταγώγηση του δέντρου και το φαντασμαγορικό σόου πυροτεχνημάτων που θα τη συνοδεύσει, η Φιλαρμονική της Σκάλας θα παιανίζει κάλαντα και γνωστές εορταστικές μελωδίες. Το κέφι απογειώνεται με ένα δίωρο σόου που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ξυλοπόδαρο και πολλά ταχυδακτυλουργικά και μαγικά κόλπα! 

 

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου

 

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 16:00 στην Κεντρική Πλατεία Βλαχιώτη με τη φωταγώγηση του δέντρου, υπό τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες της Φιλαρμονικής Βλαχιώτη. Ακολουθεί άφθονη διασκέδαση για τους μικρούς φίλους με τα παιγνίδια που έχουν στηθεί στην κεντρική πλατεία, δηλαδή δύο φουσκωτά «πάρκα διασκέδασης» και δύο τραμπολίνο που θα παραμείνουν όλη την εβδομάδα στην πλατεία και θα είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά.  

Την εκδήλωση διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ευρώτα και η Κοινότητα Βλαχιώτη, με την συμμετοχή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου, του Συλλόγου Γυναικών Βλαχιώτη και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Βλαχιώτη.



Τρίτη 27 Δεκεμβρίου

 

Το εορταστικό κέφι συνεχίζεται στην Πλατεία Πηγών της Σκάλας, καθώς από τις 16:00 ο χώρος θα πλημμυρίσει με χριστουγεννιάτικα παιδικά τραγούδια, κάλαντα και πολλά παιγνίδια. Ταχυδακτυλουργός, Ξωτικό, η κλόουν «Αφρουλίτσα» και δύο «Άγιοι Βασίληδες» υπόσχονται να διασκεδάσουν τα παιδιά με ομαδικά παιγνίδια, ζωγραφική προσώπου, κατασκευές με μπαλόνια, άφθονο χορό και τραγούδι. 

Η χορωδία «Λιόπετρα» του συλλόγου «Νέοι Ορίζοντες» του Δήμου Ευρώτα, καθώς και η Φιλαρμονική Σκάλας θα μας κρατούν στο εορταστικό κλίμα με κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Η βραδιά θα κλείσει με πολλά δώρα σε μικρούς και μεγάλους, υπό τους ήχους του μουσικού συγκροτήματος «Μελωδίες». 



Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου

 

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ευρώτα φέρνει στη Σκάλα τη θεατρική παράσταση «Σκρουτζ και τα πνεύματα των εορτών», βασισμένη στο θρυλικό και αριστουργηματικό έργο του Κάρολου Ντίκενς. 

Η παράσταση, σε σκηνοθεσία και θεατρική διασκευή από την Κέλλυ Σταμουλάκη, ανεβαίνει στο σανίδι του Πνευματικού Κέντρου Σκάλας, στις 17:00. Στο ρόλο του Σκρουτζ ο Σταύρος Νικολαΐδης, πλαισιωμένος από τους Περικλή Τσαμαντάνη, Έφη Κιούκη, Πέτρο Γρύλο και την αγαπημένη Ελευθερία Ρήγου.  Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

 

 

 

ΑΦΙΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

 

ΑΦΙΣΑ ΣΚΡΟΥΤΖ

 

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΜΕΛΩΔΙΕΣ

Last modified on Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 16:01

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.