Συνάντηση Βερούτη με τον Σύλλογο Γονέων Τριτέκνων Οικογενειών Ν.Λακωνίας

Φεβρουαρίου 21, 2023 0

Συνάντηση με τον Σύλλογο Γονέων Τριτέκνων Οικογενειών Νομού Λακωνίας  «Οι Λάκωνες» είχε την Δευτέρα 20/02/20023, ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνοι, καθώς και για τα αιτήματα τους προς την Πολιτεία, προκειμένου να στηριχτούν οι οικογένειες μέλη τους. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, μετά τη συνάντηση δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά δέχθηκα σήμερα επίσκεψη από τον Πρόεδρο των Τριτέκνων Οικογενειών Νομού Λακωνίας Γεώργιο Οικονομάκη, την Αντιπρόεδρο Μαρία Αναστασία Μανιάτη και τα μέλη του Δ.Σ. Παναγιώτα Φασουλοπούλου και Γεώργιο Δημακογιάνη. Είναι γεγονός ότι το έντονο δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας, επιβάλλει την στήριξη των τρίτεκνων οικογενειών που δίνουν αγώνα να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές  συνθήκες και να στηρίξουν τις οικογένειές τους. Τα αιτήματά τους προς την Πολιτεία είναι δίκαια όσο και η ανάγκη τους για αλληλεγγύη, υποστήριξη και αναγνώριση. Υποσχέθηκα ότι και εμείς ως Αυτοδιοίκηση θα στηρίξουμε τον αγώνα και την προσπάθειά τους»

ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΒΕΡΟΥΤΗΣ (2)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Λακωνίας

Θεόδωρος Ν. Βερούτης

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.