Urban Fest by RouteLAB 5-6 Σεπτεμβρίου στην Πάτρα

Στο Παλιό Δημοτικό Νοσοκομείο της Πάτρας επιστρέφει 5 και 6 Σεπτεμβρίου ,για ακόμη μια «στάση», το #RouteLAB με την διοργάνωση “URBAN FEST” και θέμα “Πολιτιστικές & Δημιουργικές Βιομηχανίες”, για ένα διήμερο γεμάτο ομιλίες, διαδραστικά φόρουμ, και μοναδικές παράλληλες δράσεις.

Η διοργάνωση “URBAN FEST” θα περιλαμβάνει Talks, Case Studies, Workshops, Forum, παρουσίαση βέλτιστων πρακτικών, παρουσίαση ερευνών αλλά και ειδικές εκδηλώσεις με άξονα την ανάδειξη των προοπτικών που προσφέρει η δημιουργική βιομηχανία για την ανάπτυξη της Αχαΐας αλλά και ευρύτερα της Ελληνικής Περιφέρειας.

Το «URBAN FEST» στοχεύει να αποκαλύψει την «καρδιά» της δημιουργικής μας οικονομίας  και να προβάλει επιχειρήσεις που παράγουν αισθητικά ή συμβολικά αγαθά, που πυροδοτούν τις εμπειρίες και τα συναισθήματα των ανθρώπων που τις βιώνουν.

Παράλληλες δράσεις

“Patras Urban Click” - Διαφωνισμός Φωτογραφίας

Το #RouteLAB, ανακοινώνει τον πρώτο του διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο «Patras Urban Click». Ο διαγωνισμός αυτός αποτελεί μέρος της διοργάνωσης “URBAN FEST”και θα έχει διάρκεια απο τις 20 Ιουλίου έως τις 21 Αυγούστου 2023. Τις φωτογραφίες θα αξιολογήσει ειδική επιτροπή καταξιωμένων ανθρώπων του χώρου της δημιουργικής βιομηχανίας και οι  νικητές των βραβείων  θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023 στο πλαίσιο των εργασιών της  εκδήλωσης του #RouteLAB.

“Urban FilmLUX” - Προβολή Ταινιών

Για πρώτη φορά στο πλαίσιο της διοργάνωσης, το #RouteLAB σε συνεργασία με το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη Ελλάδα και την κινηματογραφική λέσχη Πάτρας, παρουσιάζουν σε δωρεάν προβολές τις υποψήφιες  για το 2023 ταινίες Βραβείων Κοινού LUX

“Urban Memories” - Audio visual Έκθεση Αστικής Μνήμης

Στους χώρους του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου, θα φιλοξενηθεί η έκθεση «URBAN MEMORIES».  Μια οπτικοακουστική καταγραφή  προσωπικών εμπειριών ανθρώπων που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στον τομέα της δημιουργικής βιομηχανίας στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας.

Διαδώστε το μήνυμα, φέρτε τους φίλους σας και ας κάνουμε την εκδήλωση “URBAN FEST” by RouteLAB ορόσημο στο πολιτιστικό ταξίδι της Πάτρας.

Για το πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες για όλες τις δράσεις του RouteLAB,  μπορείτε να επισκέπτεστε το επίσημο site της διοργάνωσης: www.routelab.gr .

3

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ : ROUTELAB ΑΚΜΕ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΙΑΣ - ΠΕΔ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ –  IONIAN TV

CONTENT PARTNER : ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ – ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ & ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ – ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ -  MOSAIC HUB - ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΑΤΡΑΣ

Περισσότερες πληροφορίες:

Fb: Routelab Event

Instagram: Route Lab

Linkedin :  Route Lab

Twitter: Route Lab

Last modified on Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 21:08

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.