"Λευκή Νύχτα 2023 με επιτυχία στη Σπάρτη!!!"

Πραγματοποιήθηκε η Λευκή Νύχτα στη Σπάρτη την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023 παρότι τις δύσκολες συνθήκες λόγω των έργων της Παλαιολόγου και του open mall και με τα λίγα μέσα που είχαμε. Οι επαγγελματίες της πόλης μας που ο καθένας ξεχωριστά έκανε ότι καλύτερο δυνατόν φρόντισε για την πραγματοποίηση της Λευκής Νύχτας.Το καταναλωτικό κοινό ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Εμπορικού  Συλλόγου Σπάρτης!
Η βραδιά εξελίχτηκε σε μια  γιορτή, αφού η πόλη της Σπάρτης γέμισε κόσμο που δυστυχώς δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τις άλλες μέρες και οι περισσότεροι καταστηματάρχες είδαν μια καλύτερη ημέρα για τις επιχειρήσεις τους.
ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΠΑΡΤΗ (1)
 
Με live μουσική  και  DJs σε όλη την πόλη και με την βοήθεια των επιχειρήσεων σε συνεργασία με τον εμπορικό σύλλογο Σπάρτης υποδεχτήκαμε τους καλεσμένους  με Προσφορές,  κεράσματα, μα πάνω από όλα  καλή διάθεση και  χαμόγελα!
 ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΠΑΡΤΗ (2)
Το Διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όλους όσοι  συνεργάστηκαν για να στεφτεί με επιτυχία  η Λευκή Νύχτα 2023, Το Επιμελητήριο Λακωνίας,τον Δήμο Σπάρτης και το Νομικό πρόσωπο του Δήμου Σπάρτης και όλους τους συναδέλφους που με την καθοριστική συμμετοχή τους καταφέραμε να υλοποιήσουμε τη βραδιά αυτή, καθώς και όλους εσάς και τους επισκέπτες της πόλης μας που βγήκατε από το σπίτι, που είχατε όλη τη θετική σας ενέργεια μαζί, που στηρίξατε τα μαγαζιά της πόλης μας και που μας δώσατε κίνητρο με τις παρατηρήσεις σας, να προσπαθήσουμε να οργανώσουμε πολύ ΚΑΛΥΤΕΡΑ  την επόμενη Λευκή Νύχτα!!
 
Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
Φλώρος Παναγιώτης
Ο Γ.Γραμματέας
Καρβουνιάρης Ιωάννης
ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΠΑΡΤΗ (4) 
 
 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.