Συγκέντρωση σχολικών ειδών για παιδιά άπορων οικογενειών

Λίγες μέρες πριν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς, το Κέντρο Κοινότητας του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού Δήμου Σπάρτης ζητά τη συνδρομή των βιβλιοπωλείων της πόλης μας, καθώς και τη προσφορά των συμπολιτών μας, στη δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών, τα οποία θα προσφερθούν σε παιδιά άπορων οικογενειών, που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις σχολικές ανάγκες.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην εν λόγω δράση μπορούν να προσφέρουν σχολικές τσάντες κασετίνες, τετράδια, ντοσιέ στυλό, μολύβια, γόμες, ξύστρες, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, ψαλίδια, μπλοκ ζωγραφικής και ότι άλλο χρειάζονται οι μαθητές για το σχολείο τους.

Τα σχολικά είδη που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια, ή μεταχειρισμένα, σε καλή κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

Η συλλογή θα γίνεται καθημερινά στα γραφεία του Κέντρου Κοινότητας από τις 8.00- 15.00 καθ’ όλη τη διάρκεια του μηνός Σεπτεμβρίου.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου   θα μεριμνήσει για τη δίκαιη και σωστή κατανομή των ειδών ανά παιδί και σύμφωνα με τις ανάγκες της ηλικίας του.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 27313612-40, -41, -42, -44.

Ελάτε όλοι μαζί να Χαρίσουμε χαμόγελα και αγάπη στα παιδιά της πόλης μας!

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.