Φτωχότερη η ομογένεια, φτωχότερη η Λακωνία, λένε οι Λάκωνες ομογενείς για τον Πολ Σαρμπάνη

Ο Πολ Σαρμπάνης κατά την βράβευσή του από τον Σύλλογο Επιδαύρου Λιμηράς στο πάλαι ποτέ Κρίσταλ Παλας της Αστόριας. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Θεόδωρου Παυλάκου.
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο ύπατος πρόεδρος της Παλλακωνικής Ομοσπονδίας Ηνωμένων Πολιτειών και Καναδά Θεόδωρος Παυλάκος στο άκουσμα της θλιβερής είδησης της εκδημίας του θρυλικού ομοσπονδιακού γερουσιαστή του Μέριλαντ Πολ Σαρμπάνη (Paul Sarbanes) εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας εξαίρει την προσφορά του αειμνήστου στην πολιτεία του Μέριλαντ, στην Αμερική και στην προάσπιση των εθνικών θεμάτων και εκφράζει τα ειλικρινή και εγκάρδια συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ειδικά στον γιο του Τζον Σαρμπάνη, που ως γνωστόν είναι ομοσπονδιακός βουλευτής του Μέριλαντ.

Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της Παλλακωνικής Ομοσπονδίας:

Αγαπητοί Λάκωνες συμπατριώτες και φίλοι, Ο αγαπητός μας, υπερήφανος για την Λακωνική του καταγωγή Γερουσιαστής Απόστολος (Paul) Σαρμπάνης (Paul Sarbanes) έφυγε από κοντά μας για τη αιώνια ζωή.

´Ηταν πολύ υπερήφανος για την Ελληνική του καταγωγή και τις Λακωνικές του ρίζες όπως
είμαστε όλοι υπερήφανοι για τις υπηρεσίες και τις προσφορές του στις Ηνωμένες Πολιτείες
και στην Ελλάδα. Η προσφορά του και η εμπειρία του θα μας λείψει και πολύ περισσότερο στον Ομοσπονδιακό Βουλευτή, υιό του Ιωάννη Σαρμπάνη.

Ο Θεός να τον αναπαύσει, ζωή στην οικογένειά του και σε μας !!!
Αιωνία η μνήμη του».

Θεόδωρος Παυλάκος, ´Υπατος Πρόεδρος Παλλακωνικής Ομοσπονδίας Ηνωμένων Πολιτειών και Καναδά

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.