Ionian Tv -Πολλές ευχές και όνειρα για μια δυνατή πορεία

Σε ένα κλίμα αισιοδοξίας για το αύριο της περιφερειακής τηλεόρασης οι εργαζόμενοι και διοίκηση του σταθμού την Τρίτη  23 Ιανουαρίου 2024 το μεσημέρι έκοψαν την πρωτοχρονιάτική τους πίτα.

Ο μεγάλος περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός Ionian Tv έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη για τα δεδομένα των περιφερειακών σταθμών και ετσι βρίσκεται πάντα στην κορυφή της τηλεθέασης στις περιοχές που εκπέμπει.

Η ποιότητα των εκπομπών και η έγκυρη και άμεση ενημέρωση των τηλεθεατών μέσα από τα δελτία ειδήσεων  αποδεικνύουν καθημερινά το υψηλό επίπεδο του Ionian Tv.

Η αγάπη των εργαζομένων για αυτό που κάνουν  καθημερινά  είναι αποτέλεσμα της αγαστής συνεργασίας μεταξύ προσωπικού  και διοίκησης.

Το όραμα του κ.Σπύρου Καμπιότη ιδιοκτήτη του Ionian Tv , έχει αρχίσει και παίρνει σάρκα και οστά και αυτό οφείλεται στην «οικογένεια»  του καναλιού… όλους αυτούς που μοχθούν καθημερινά.

Ο κ.Σπύρος Καμπιότης είναι ο άνθρωπος που πίστεψε ότι η περιφερειακή τηλεόραση μπορεί να πάρει την θέση που της αξίζει μόνο όταν το επίπεδο της αναβαθμιστεί, έτσι θα καταφέρει να  κερδίσει τον τηλεθεατή.

Το όραμα και ο στόχος για μια περιφερειακή τηλεόραση ευρωπαϊκού  επιπέδου έχει οδηγήσει εργαζομένους και διοίκηση συνοδοιπόρους σε αυτό το ταξίδι.

 

Διαβάστε την ανάρτηση του Ionian Tv στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook μετά την κοπή της πίτας:

Καλωσορίσαμε το 2024 στο ΙΟΝΙΑΝ, με πολλές ευχές και όνειρα για μια δυνατή πορεία.

Μια ομάδα που έχει δείξει αξίες στα δύσκολα και έχει σεβαστεί τα εύκολα.

Ένας όμιλος που άλλαξε την τηλεόραση στην περιφέρεια.

Άνθρωποι με αγάπη σε αυτό που κάνουν και δεν τα παρατάνε ποτέ.

ΙΟΝΙΑΝ ΠΙΤΑ 2024 (3)

ΙΟΝΙΑΝ ΠΙΤΑ 2024 (4)

ΙΟΝΙΑΝ ΠΙΤΑ 2024 (6)

ΙΟΝΙΑΝ ΠΙΤΑ 2024 (5)

Last modified on Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 16:07

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.