Θαύμα ... κολώνες "φύτρωσαν" στην οδό Λεωνίδου! (video Alpha Tv)

Η ανάπλαση της οδού Λεωνίδου στην Σπάρτη πραγματοποιήθηκε το 2014 ... και οι προσδοκίες  των πολιτών και αρχών πολλές!

Όταν πλέον ολοκληρώθηκε το έργο είδαμε με έκπληξη ότι κολώνες της ΔΕΗ ήταν  μέσα στους χώρους στάθμευσης, ελπίζαμε όμως ότι κάποια στιγμή θα φύγουν από εκεί…αλλά μείναμε με την ελπίδα!

Χαριτολογώντας θα πούμε … ότι δια μαγείας εμφανίστηκαν οι κολώνες ή φύτρωσαν μέσα στους χώρους πάρκιν.

LEONIDOY SPARTH 4

Τελικά μάλλον ή δεν είχαν προβλέψει την μεταφορά των κολώνων στην μελέτη ή την είχαν προβλέψει χωρίς να έχουν έρθουν  σε συνεννόηση με την ΔΕΗ για την μεταφορά τους.(το οποίο  έχει κόστος για την ΔΕΗ)

Άρα οι κολώνες έμειναν εκεί που ήταν και εργολαβία συνεχίστηκε κανονικά και φυσικά στην συνέχεια παρελήφθη και από τον δήμο  … όλα καλά!

Δεν είναι μόνο οι κολώνες όμως , υπήρξαν και άλλες αστοχίες σημαντικές όπως κάποιες ράμπες πεζών- αναπήρων δεν «συναντήθηκαν» ποτέ… και είναι μεγάλης σημασίας γιατί δείχνουν το σεβασμό που δείχνουμε στους πολίτες και επισκέπτες ειδικά όταν τις χρησιμοποιούν συνάνθρωποι μας ΑΜΕΑ.

LEONIDOY 1

'Όταν βρέξει πολύ το σύγχρονο "έργο τέχνης" η Λεωνίδου μετατρέπεται  σε κανάλι ίδιο με της  Βενετίας, διότι τα νερά πλημυρίζουν τον δρόμο και κίνδυνο να μπουν σε σπίτια και επιχειρήσεις!

ODOS LEONIDOY SPARTH

 Δείτε το βίντεο εδώ https://www.youtube.com/watch?v=dREz-cfKWUo&t=5s 

Και μέσα σε όλα αυτά έρχεται και ο ασυνείδητος πολίτης που για εργασίες που θέλει να κάνει στο χώρο κλείνει με συρματόπλεγμα την διάβαση τυφλών (κίτρινες ανάγλυφες) που οδηγούν βασικά έναν άνθρωπο με απώλεια όρασης.

LEONIDOY 2

Μιλάμε για μια μελέτη με «Δημιουργική Ασάφεια» και την  παραλαβή του έργου με την «Αβάσταχτη Ελαφρότητα του Είναι», ας το δούμε με μια άλλη ματιά πλέον και να πούμε ότι ένα σύγχρονο Έργο Τέχνης επισκέψιμο και χωρίς κόστος στην είσοδο!

Last modified on Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 19:14

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.