Τετάρτη 10 Απρίλιου, τα εγκαίνια της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Ανοίγει αύριο τις πύλες της η Περιφερειακή Έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», που θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 14 Απριλίου, συγκεντρώνοντας στις εγκαταστάσεις της πάνω από 200 εκθέτες και πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις.

Εγκαίνια. Τετάρτη 10 Απριλίου,7 μ.μ. Κτίριο ΓΕΑ, ΒΙΠΕ Τρίπολης

Παρουσία εκπροσώπων κυβέρνησης θα τελεστούν τα εγκαίνια της έκθεσης ενώ θα παραστεί πλήθος επισήμων και σημαντικές παρουσίες του επιχειρηματικού και πολιτικού τοπίου της Πελοποννήσου.

Η τελετή εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης, Τοποτηρητή Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας κ. κ. Ευστάθιου.

Περίπτερο με άρωμα ιστορίας. Χειρόγραφη επιστολή του Κολοκοτρώνη

Ένα από τα πιο σημαντικά τεκμήρια, που κουβαλά πάνω του μια ολόκληρη ιστορία έχει στην κατοχή του το Επιμελητήριο Αρκαδίας και σας το παρουσιάζει. Χειρόγραφη επιστολή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη εκτίθεται σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στην έκθεση.

Μήνυμα Προέδρου Γιάννη Τρουπή και Διοίκησης Επιμελητηρίου Αρκαδίας  

Ο Πολιτισμός ενισχύει την επιχειρηματικότητα

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας με την απόκτηση της επιστολής του Στρατηγού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, προσέφερε στην Αρκαδία, τον τόπο όπου μεγαλούργησε ο ιθύνων νους της Ελληνικής Επανάστασης, ένα κομμάτι της ιστορίας της. Μικρό μεν, βαθιά συμβολικό και ουσιαστικό δε για την καταγραφή της μνήμης του τόπου μας. Θέλοντας να συμβάλλει στη μελέτη της ιστορίας και στην καλλιέργεια της συλλογικής συνείδησης, το Επιμελητήριο εξασφάλισε, με ίδιους πόρους των μελών του, ένα τεκμήριο το οποίο θα είναι ανοιχτά προσβάσιμο από τους πολίτες και τους επισκέπτες της περιοχής μας. Νιώθουμε περήφανοι και συγκινημένοι γιατί με την πράξη αυτή αποδίδουμε φόρο τιμής σε μια σπουδαία προσωπικότητα απόλυτα ταυτισμένη με τον Μοριά μας.   

Δωρεάν Μεταφορά επισκεπτών στην έκθεση από το Επιμελητήριο Αρκαδίας

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ενημερώνει όσους θέλουν να επισκεφθούν την έκθεση ότι όλες τις μέρες θα υπάρχει μίνι λεωφορείο από την πλατεία Κολοκοτρώνη και προς τις εγκαταστάσεις της έκθεσης και από τις εγκαταστάσεις της έκθεσης προς την Πλατεία Κολοκοτρώνη, ανά μία ώρα, βάσει ωρών λειτουργίας της έκθεσης.

Καθημερινές το λεωφορείο ξεκινά από την πλατεία Κολοκοτρώνη στις 16:00 και

Σαββατοκύριακα στις 10:00. Σημειώνεται ότι το τελευταίο δρομολόγιο από τις εγκαταστάσεις της έκθεσης είναι 21:15

 

Ώρες Λειτουργίας:

Καθημερινές: 16:00- 21:00

Σαββατοκύριακο: 10:00- 21:00

Χορηγοί Επικοινωνίας

PORTALS

arcadia 938.gr, arcadiasport, astroskynourianews.gr, drt915.gr, pna.gr, kalimera-arkadia.gr, arcadiaportal.gr, leonidion.gr, astrosnews.gr, kafeneio-megalopolis.gr, farmportal.gr, voltastintripoli.gr, toprotoselido.gr, argolidalife.gr, argolidaportal.gr, argolikianaptiksi.gr, anagnostis.org, patranews.gr, patrasevents.gr, alphapatras.gr, ilialive.gr, patrisnews.gr, korinthiaki.gr, ekorinthos.gr, jennysworld.gr, klife.gr, korinthosnews.gr, hmerisiakorinthou.gr, flynews.gr, lakonikos.gr, notospress.gr, monemvasianews.gr, kalamatatimes.gr, eleftheria online,  tharrosonline, lakones gr, edopeloponnisos.gr, entermessinias.gr

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Αρκαδία 9,38, Αστέρας 100,1, Σκάι 102,8 Αρκαδίας, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, Diva Fm 106,1, Μεγαλόπολη 103,1 Fm, Άρωμα 98,5, Σκάι Αργολίδας 102,3, Alpha Patra 94,4, O Ρυθμός 94,9, Radio 91,5, Top Fm 93, Ορτ Fm 92,3, Life Radio 91,6, Brake Fm 100,8, Eco Radio 87,9, Just Radio 96,4, Πολιτεία 90, 7, Fly fm 89,7, Μελωδία 98,7, Νότια Λακωνία 93,5 Fm, Σκάι Μεσσηνίας 96,4, Άρωμα 95,7, Life fm 88,0, Emfasis 91,8 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Αργολική Ανάπτυξη,  Έπαθλο,  Πατρίς Πύργου,  Αναγνώστης Πελοποννήσου, Κορινθιακή, Λακωνικός Τύπος, Ελευθερία, Θάρρος.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 

ΟΡΤ Τηλεόραση, Ioniaν TV, BEST TV,  MESOGEIOS TV, 

Στην ιστοσελίδα: www.peloponnisosexpo.gr, μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για την Έκθεση.          

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.