Ένας «ΜΥΘΟΣ» η ψηφιακή κατάθεση φακέλων των ΚΕΠΑ

Η κοινωνία πλέον προσπαθεί να ψηφιοποιηθεί για να είναι σύγχρονη πλέον στις απαιτήσεις των καιρών, έτσι και η κυβέρνηση οδεύει και «κομπάζει» για τα κατορθώματα της πάνω σε αυτό, τι γίνετε όμως στην πραγματικότητα?

Ένας πολίτης μετά ηλεκτρονική υποβολή των εγγράφων - γνωματεύσεων των γιατρών καταθέτει φάκελο για να περάσει από επιτροπή ΚΕΠΑ (επιτροπή αναπηρίας).

Ενημερώνεται από την υπηρεσία για την ημερομηνία και ώρα που πρέπει να παρευρεθεί για να εξετασθεί, μάλιστα στην ενημέρωση που λαμβάνει απαραίτητη προϋπόθεση η επιδείξει αστυνομική ταυτότητας.  

Όμως τα πράγματα δεν ήταν τόσα απλά…

Όταν μπήκε για την εξέταση οι ιατροί άρχισαν να του ζητούν τις εξετάσεις τις γνωματεύσεις τις ακτίνες κ.α. , τότε ρώτησε ο εξεταζόμενος με απορία «μα αυτά έχουν υποβληθεί όλα ψηφιακά από τους γιατρούς , αλλά πέρα από αυτό δεν μου ζητήθηκε κάτι να έχω μαζί μου όταν ενημερώθηκα, και θεωρούσα ότι όλα αυτά τα βλέπετε μέσα από την ψηφιακή υποβολή των φακέλων» η απάντηση των εξεταστών ήταν αποστομωτική, «δεν βλέπουμε τίποτα από το σύστημα».

Η ψηφιακή υποβολή των φακέλων ΚΕΠΑ(αναπηρίας) δηλαδή ένας ΜΥΘΟΣ πολυδιαφημιζόμενος, οποίος μας υποσχόταν άμεση και έγκυρη λειτουργία των ΚΕΠΑ για να μην ταλαιπωρούνται οι εξεταζόμενοι.

Ντροπή τουλάχιστον… σε μια τέτοια υπηρεσία όχι να μην λειτουργεί η ψηφιακή υποβολή των φακέλων  άλλα αντιθέτως να ταλαιπωρεί τους ανθρώπους με προβλήματα που πάνε για να εξετασθούν.

Οι γιατροί κάνουν τόσο κόπο να καταθέσουν όλα τα δικαιολογητικά ψηφιακά από την πλατφόρμα του υπουργείου και όταν πας να εξετασθείς οι εξεταστές –γιατροί δεν βλέπουν τίποτα.

Ο εξεταζόμενος να μπει στο σύστημα με τους κωδικούς του βλέπει όλους τους φακέλους των γιατρών και τα έγγραφα…οι εξεταστές ΚΕΠΑ …ΟΧΙ δεν έβλεπαν τίποτα, στην Σπάρτη την Πέμπτη 11/4/24!

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Last modified on Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 09:47

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.