Συνάντηση Βερούτη με τον Σύλλογο Τριτέκνων Οικογενειών Ν. Λακωνίας  

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Θεόδωρου Ν. Βερούτη, με τον Σύλλογο Τριτέκνων Οικογενειών, Νομού Λακωνίας  

Με το Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Λακωνίας, συναντήθηκε την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης. 

Οι τρίτεκνοι ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη για τις δράσεις τους καθώς και για τα αιτήματά τους προς την Πολιτεία, προκειμένου να στηριχτούν ουσιαστικά οι οικογένειες, μέλη τους.

Μετά τη συνάντηση ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, δήλωσε: 

«Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκα σήμερα στο Διοικητήριο, τον Πρόεδρο των Τριτέκνων Οικογενειών Νομού Λακωνίας Γεώργιο Οικονομάκη, τον Γενικό Γραμματέα Γεώργιο Δημακόγιαννη και την Ταμία του Συλλόγου Παναγιώτα Φασουλοπούλου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και τα αιτήματά τους προς την Πολιτεία, προκειμένου να στηριχτούν οι οικογένειές τους. Ο αγώνας τους προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες είναι καθημερινός και η στήριξή τους αναγκαία πράξη αλληλεγγύης αλλά και αναγνώρισης, με δεδομένο το δημογραφικό πρόβλημα της Πατρίδας μας. Ως Περιφέρεια Πελοποννήσου θα στηρίξουμε την προσπάθειά τους και τα δίκαια αιτήματά τους"

Εκ του Γραφείου Αντιπεριφερειάρχη

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.