Ευθυμία Περδικόγιαννη: Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στο περιοδικό ΟΚ

Η Ευθυμία Περδικόγιαννη είναι μια επιχειρηματίας που έχει αποδείξει ότι όταν θέλει μπορεί να πετύχει τα πάντα! Η εκτίμηση και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο της έχει επιβεβαιωθεί και από πελάτες και από τους συνάδελφους της έτσι και εκλέγεται για πολλά χρόνια και πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μολάων. Πρωτοπόρες και καινοτόμες οι προτάσεις και στο επιχειρείν αλλά και στην κοινωνία της περιοχής. Πάντα με φινέτσα και με  χαμόγελο στα χείλη η Ευθυμία αφοπλίζει…

Η Λακωνία έχει ανάγκη από τέτοιους ανθρώπους διότι και επιχειρούν άξια και φαίνεται από την επαγγελματική τους πορεία αλλά και προσφέρουν στην κοινωνία ανιδιοτελώς και ταπεινά.

PERDIKOGIANNH (5)

Διαβάστε το αφιέρωμα στο ΟΚ (αναδημοσίευση)

ΕΥΘΥΜΙΑ ΠΕΡΔΙΚΟΓΙΑΝΝΗ Η fashion director των καταστημάτων So Chic Luxury Boutique μιλά στο ΟΚ! για την επιτυχημένη πορεία τους και τη φιλοσοφία του private shopping.

Ποιο ήταν το σημείο εκκίνησης αυτής της τόσο ενδιαφέρουσας διαδρομής;

Η πιο σημαντική αφετηρία μας ήταν το Kinsterna Hotel στον Άγιο Στέφανο Μονεμβασιάς. Για πολλά χρόνια είχα την ιδέα και την επιθυμία να δημιουργήσω ένα σημείο αναφοράς για τους Έλληνες δημιουργούς, σε έναν χώρο που εστιάζει επίσης στην προώθηση του ελληνικού καλοκαιριού και της μοναδικής αισθητικής του. Έτσι γεννήθηκε το concept των So Chic Luxury Resort Βoutique, ώστε να αναδείξουμε την Ελλάδα ως κορυφαίο προορισμό μέσω της μόδας. Το κατάστημα αυτό, σε συνδυασμό με το κεντρικό στους Μολάους Λακωνίας, φιλοξενεί ελληνικά και διεθνή brands, προσφέροντας μια εμπειρία ψυχαγωγίας για τις γυναίκες που αγαπούν τη μόδα. Η ανάπτυξή μας ήρθε φυσικά και γρήγορα, με 5 χρόνια λειτουργίας και συνεχή αναζήτηση νέων προορισμών που πρόκειται να εισαχθούν στον χάρτη των καταστημάτων μας.

Τι κάνει το έργο σας να ξεχωρίζει;

Ο συνδυασμός των επαγγελματικών εμπειριών, των προσωπικών μου παραστάσεων και η αγάπη μου για την Ελλάδα και το ελληνικό καλοκαίρι δημιούργησαν ένα αυθεντικό concept που έλειπε από τον τουριστικό μας κλάδο. Στο Kinsterna Hotel αλλά και σε όλη την Πελοπόννησο προσφέρουμε την υπηρεσία Private Shopping, όπου προετοιμάζουμε μια πλούσια συλλογή ρούχων, ανάλογα με το στυλ της γυναίκας, και πηγαίνουμε όπου εκείνη βρίσκεται, με αποτέλεσμα να επιλέγονται συνδυασμοί ρούχων και έτοιμα looks για να φορέσει στον χώρο της άνεσής της. Αυτό μπορεί να γίνει είτε στη σουίτα όπου διαμένει μέσα στο ξενοδοχείο αλλά και οπουδήποτε διαμένει σε όλη την Πελοπόννησο. «Your wish is our command» είναι η φιλοσοφία μας, προσφέροντας μια ολόκληρη νέα εμπειρία shopping, με προσωπικές επισκέψεις στον χώρο διαμονής των διακοπών σας, εκτός των τακτικών ωρών λειτουργίας, ανεμπόδιστα και με άνεση. Όταν έρθει η μαγική στιγμή που ολοκληρώνεται κάθε project, πώς νιώθεις; Μια απίστευτη αίσθηση ικανοποίησης και συγκίνησης. Κάθε project απαιτεί πολύ χρόνο, φαντασία και συνεργασία με τους ανθρώπους που το δημιουργούμε. Την ίδια στιγμή οραματίζομαι ήδη το επόμενο βήμα και είμαι έτοιμη για μια νέα πρόκληση. Για μένα η δημιουργικότητα δεν έχει όρια. Είναι η πηγή και το νόημα της ζωής.

Τι σε γοητεύει περισσότερο σε σχέση με τη μόδα, τους Έλληνες σχεδιαστές αλλά και τα ξένα brands και τα κοσμήματα;

Η μόδα ήταν πάντα κάτι που αγαπούσα και αφιέρωνα πολύ χρόνο να παρατηρώ, να μελετώ και να εμπνέομαι από διεθνείς δημιουργούς. Έχω ιδιαίτερη αδυναμία στους Έλληνες σχεδιαστές, καθώς έχουν δημιουργήσει ένα ανανεωτικό ρεύμα που είναι χρήσιμο για τη χώρα μας. Τα ελληνικά brands εξελίσσονται γρήγορα και έχουν καθιερωθεί στο εξωτερικό. Η ανακάλυψη νέων ταλέντων είναι συναρπαστική και η αποδοχή τους από το κοινό είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματά μας. Στα So Chic Luxury Boutique προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με έμφαση στους Έλληνες σχεδιαστές και την προώθηση της αισθητικής του ελληνικού καλοκαιριού και της μοναδικής ομορφιάς της Πελοποννήσου και της Μονεμβασιάς. Το ελληνικό καλοκαίρι είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις ηλιόλουστες μέρες, το γαλάζιο του Αιγαίου, τα λευκά σοκάκια και την ομορφιά των νησιών μας. Κάθε χρόνο επιλέγουμε όλο και περισσότερα fashion brands για να παρουσιάσουμε τις καινούριες Spring/Summer συλλογές τους.

 So Chic Luxury Boutique: Εθνική Οδός Μολάων - Μονεμβασίας, Μολάοι Λακωνίας

& Kinsterna Boutique, Άγιος Στέφανος Μονεμβασιάς, τηλ. κέντρο: 27320-23869

Ε-shop: www.sochicluxuryboutique.com,

IG: sochicluxuryboutique.com__ 

FB: So Chic Luxury & Designer Boutique

PERDIKOGIANNH (4)

PERDIKOGIANNH (3)

Last modified on Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 12:51

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.