Κωνσταντίνος Κορωνιός: Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Μάνατζμεντ

Η εκτίμηση και επιστημονική κατάρτιση του  Κωνσταντίνου Κορωνιού διοικητή της νοσηλευτικής μονάδας των Μολάων εκτιμήθηκε από το το σύνολο του Ακαδημαϊκού και Επιστημονικού Προσωπικού της Ακαδημίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έτσι βρέθηκε στην θέση του προέδρου των Εθνικών Αντιπροσώπων των 27 χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Μάνατζμεντ. Πάντα ταπεινός και εργατικός  αγωνίζεται για την αναβάθμιση της Νοσηλευτικής Μονάδας των Μολάων που διοικεί και το έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό , γιατί έχει  "όπλο" τις επιστημονικές γνώσεις - δυνατότητές του. 

Κωνσταντίνος Κορωνιός (ανάρτηση Facebook)
Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα η εκλογή μου στη θέση του Προέδρου των Εθνικών Αντιπροσώπων των 27 χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Μάνατζμεντ, καθώς και η συνακόλουθη συμμετοχή μου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ακαδημίας για την περίοδο 2024-2026.
Η εν λόγω εκλογή, στην οποία συμμετέχουν οι εθνικοί αντιπρόσωποι των 27 χωρών, αποτελεί συνέχεια της υπερψήφισής μου από τους Έλληνες συναδέλφους, ως Εθνικού Αντιπροσώπου της χώρας μας για την περίοδο 2023-2026.
Ευχαριστώ θερμά το σύνολο του Ακαδημαϊκού και Επιστημονικού Προσωπικού της Ακαδημίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, για την εκπεφρασμένη εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου και για την υποστήριξη της ανάδειξής μου ως εθνικού εκπροσώπου.
Η θέση αυτή στον κορυφαίο Επιστημονικό Φορέα Μάνατζμεντ και Διοίκησης στην Ευρώπη, στον οποίο συμμετέχουν περισσότεροι από 2.500 επιστήμονες από όλο τον κόσμο, αποτελεί για μένα ύψιστη τιμή και μεγάλη ευθύνη. Η χώρα μας και το επιστημονικό της δυναμικό αποκτά ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση και λήψη αποφάσεων σχετικά με την Επιστήμη της Διοίκησης σε ανώτατο επίπεδο.
Δεσμεύομαι να εκπροσωπώ την Ελληνική Ακαδημαϊκή και Ερευνητική Κοινότητα στην Ευρωπαϊκή Ακαδημία Μάνατζμεντ με τις αξίες και τα ιδανικά που με χαρακτηρίζουν. Είναι ώρα δουλειάς!
Last modified on Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 13:47

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.