Στηρίζουμε την τοπική αγορά, τους δικούς μας ανθρώπους!

Γράφει ο Περικλής Λαμπρινός

Η κυβέρνηση της ΝΔ με την εφαρμογή του click away δίνει τη χαριστική βολή στο λιανεμπόριο, και ειδικά στις τοπικές αγορές, δημιουργώντας πολλαπλάσια προβλήματα και βάρη, χωρίς να υποστηρίζει με ουσιαστικά μέτρα χιλιάδες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Άλλωστε τα μέτρα που έχει λάβει αφορούν σε αναστολές πληρωμών και δάνεια προκαλώντας τη συσσώρευση ιδιωτικού χρέους.

Από την άλλη πλευρά, τα μεγάλα εμπορικά καταστήματα κερδίζουν όλο και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς και αποτελούν μεγάλη απειλή για τα μικρά καταστήματα της γειτονιάς.

Στον αγώνα που κάνουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Λακωνίας για την επιβίωσή τους και για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας, δεν μένουμε αμέτοχοι.

Ψωνίζοντας από τα μαγαζιά της γειτονιάς μας, βοηθάμε στη στήριξη της επιχειρηματικότητας, προστατεύουμε τους επαγγελματίες και τους εργαζομένους!

Επιλέγουμε να κάνουμε τα ψώνια μας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά από τα μικρά καταστήματα της περιοχής μας, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους συμπολίτες μας.

Σ’αυτούς τους δύσκολους καιρούς θα πρέπει να αποκτούμε συνείδηση, να στηρίζουμε έμπρακτα τον τόπο μας και τους συνανθρώπους μας. Στηρίζουμε την τοπική μας αγορά, για να μας βρει η επόμενη μέρα όλους μαζί!

Δεν αφήνουμε κανένα κατάστημα να «κατεβάσει ρολά»!

Καλές γιορτές !

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.