Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης από το Σύλλογο Φίλων Γ.Ν.Σπάρτης

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης πραγματοποίησε την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου αντιπροσωπεία του Συλλόγου.  

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης πραγματοποίησε την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου αντιπροσωπεία του Συλλόγου μας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κατά την διάρκεια της οποίας είχαν την δυνατότητα να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με την Διοικήτρια κα Ε. Παπαγεωργίου καθώς και με αντιπροσωπεία της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών.

 

Τα προβλήματα της καθημερινότητας, ο βαθμός ετοιμότητας της μονάδας απέναντι στον κορονοϊό, η ανάπτυξη και η περαιτέρω εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ διοίκησης, ιατρικού προσωπικού και συλλόγου ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν.

Κοινή επιδίωξη όλων των πλευρών η συνέχιση της ουσιαστικής και εποικοδομητικής συνεργασία ώστε να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα που θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τον Λάκωνα πολίτη.

 

Το Δ.Σ. αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της νέας διοίκησης του Νοσοκομείου, συνεχάρη και ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό για το έργο που επιτελεί υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες, υποσχέθηκε πως θα συνεχίσει να στηρίζει το Νοσοκομείο διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες για τους ασθενείς, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Last modified on Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2020 15:09

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.