Ομιλία : "Οι Γεωπολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και η ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας στην ψηφιακή εποχή"

Φεβρουαρίου 24, 2021 0
"ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΜΙΛΙΑ"
Θέμα : "Οι Γεωπολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και η ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας στην ψηφιακή εποχή"
 
Από την G.KERAMIDAS (Coaching - Consulting - Training) για τους πολίτες του "Δήμου Σπάρτης".
 
«Μόνοι μας μπορούμε να κάνουμε τόσο λίγα. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τόσο πολλά» – Helen Keller
Ευχαριστώ θερμά τον καθηγητή κ. Ιωάννη Νομικό, Πρόεδρο του Research Institute for European and American Studies (RIEAS) και Διευθυντή στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων, Πολιτικής και Ιστορίας στο Webster University Athens, και την κα Σάγια Τσαουσίδου, Διεθνή Πρόεδρο της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων (International President, Association of European Journalists), για την τιμητική αποδοχή της πρόσκλησης μου.
 
«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ»
Η G.KERAMIDAS (Coaching – Consulting-Training), διοργανώνει διαδικτυακή ομιλία με θέμα : «Οι Γεωπολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και η ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας στην ψηφιακή εποχή».
Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου και ώρες 19:00-20:30, μέσω της εφαρμογής «Zoom». Προσκεκλημένοι ομιλητές είναι ο καθηγητής κος Ιωάννης Νομικός, Πρόεδρος του Research Institute for European and American Studies (RIEAS) και Διευθυντής στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων, Πολιτικής και Ιστορίας στο Webster University Athens, και η κα Σάγια Τσαουσίδου, Διεθνής Πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων (International President, Association of European Journalists).
 
Συντονιστής θα είναι ο κος Γιώργος Κεραμιδάς, Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Προσωπικής Ανάπτυξης, Ιδρυτής και Διευθυντής Εκπαίδευσης της G.KERAMIDAS (Coaching-Consulting-Training). Η διαδικτυακή εκδήλωση θα διαρκέσει συνολικά 1,5 ώρα, η παρακολούθηση της ομιλίας είναι ελεύθερη και οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν ερωτήσεις γραπτώς προς στο τέλος της συζήτησης.
Σκοπός της ομιλίας, είναι η ενημέρωση των πολιτών του Δήμου Σπάρτης, σχετικά με τις Γεωπολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, αλλά και τρόπων ανάπτυξης της τοπικής κοινωνίας στη νέα εποχή.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στην εκδήλωση επικοινωνήστε στα : 6972245420 Γιώργος Κεραμιδάς, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.