Πασχάλης & Μπέσσυ Αργυράκη στο Ionian channel

Παρακολουθήστε ζωντανά το Patras Carnival Music Festival το Σάββατο 13 Μαρτίου, 9.00 μ.μ. με τους Πασχάλης & special guest Μπέσσυ Αργυράκη.

Την Κυριακή 14 Μαρτίου, 9.00 μ.μ. Wedding Singers

Patras Carnival Music Festival και το Καρναβάλι φέτος… σας έρχεται κατ’ οίκον!

Η μεγάλη γιορτή του Καρναβαλικού Φεστιβάλ ολοκληρώνεται με δύο μεγάλα καρναβαλικά πάρτι το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς, ζωντανά από το Royal Theater, όπου όλοι μαζί θα υποδεχτούμε το Σάββατο στις 9.00μμ τον Πασχάλη Αρβανιτίδη με special guest star τη Μπέσσυ Αργυράκη για ένα μαγικό ταξίδι στα  60’s, 70’s και 80’s και τους Wedding Singers την Κυριακή στις 9.00μμ για το πάρτι λήξης του Καρναβαλικού Φεστιβάλ!

Παρακολουθείστε ζωντανά και τηλεοπτικά μέσα από την συχνότητα του ΙΟΝΙΑΝ και διαδικτυακά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γιατί και το 2021 λουξάρω καρναβάλι!

Σάββατο Αποκριάς 13 Μαρτίου 2021 έναρξη: 21.00

ΠΑΣΧΑΛΗΣ-THE PARTY GOES ON

Special guest: ΜΠΕΣΣΥ ΑΡΓΥΡΑΚΗ

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Πασχάλης Αρβανιτίδης θα μας ταξιδέψει για μία ακόμα βραδιά σε ένα μαγικό ταξίδι γεμάτο από επιτυχίες των δεκαετιών 60’s, 70’s και 80’s μέχρι και σήμερα!

Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε live διαχρονικά τραγούδια του όπως, "Αν μια μέρα σε χάσω", "Παραδώσου λοιπόν", "Ο τρόπος", "Το κορίτσι του Μάη" και πολλά άλλα!

Μαζί του special guest η σπουδαία Μπέσσυ Αργυράκη!

Κυριακή Αποκριάς - Πάρτι λήξης 14 Μαρτίου 2021 έναρξη: 21.00 Wedding Singers live

Όταν οι Black Eyed Peas, κυκλοφορούσαν το 2011 το "Party all the time", ανεπιβεβαίωτες φήμες κάτι σαν αστικός μύθος, ανέφεραν πως εμπνεύστηκαν από ένα WedSin live show, το οποίο έτυχε να παρακολουθήσουν στο σύντομο πέρασμά τους από την Αθήνα.  Κάπως, έτσι μπορεί κάποιος να περιγράψει ένα live των Wedding Singers. Μια επίθεση αγάπης, χορού, αστερόσκονης, χορευτικής διάθεσης με βάση τα 90s.

Οι Wedding Singers, είναι μια μπάντα που δημοσιογράφοι που ασχολούνται με τα τεκταινόμενα στην ελληνική μουσική βιομηχανία, απέτυχαν να κατηγοριοποιήσουν, καθώς στην πλειοψηφία τους δεν ξέρουν να χορεύουν. (!)

Έχοντας γυρίσει όλη την Ελλάδα, παίζοντας σε χώρους από τρύπες μέχρι αρένες έχουν αποδείξει πως με το non-stop-mix τους από 90s διασκευές μπορούν να μετατρέψουν κάθε χώρο που παίζουν στο μεγαλύτερο πάρτι, της εκάστοτε πόλης.

Πληροφορίες:

6972807170

Διοργάνωση:
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος
Επιμελητήριο Αχαΐας

Save Music

 Με την υποστήριξη:
ΣΚΕΑΝΑ
Live Pro
Mojo live
Ionian Tv

Πληροφορίες:
6972807170

 Χορηγοί:

Coffee Island
Serkova crystal pure
Met Cosmetic
EZA – Ελληνική ζυθοποιία Αταλάντης
Ανδρικόπουλος Super Markets

LAST WK

Last modified on Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 17:20

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.