Λαϊκή Συσπείρωση:"Ο δήμος δεν είναι παραμάγαζο του καθένα για να τον χρησιμοποιεί όπως θέλει."

Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης

Με έκπληξη διαβάσαμε ένα κείμενο το οποίο είναι αναρτημένο  με ψευδώνυμο στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σπάρτης, το οποίο λιβανίζει τον κ. Δούκα.

Είναι απαράδεκτο να γράφονται κείμενα και να χρησιμοποιείται η ιστοσελίδα του Δήμου για τέτοιες σκοπιμότητες, Ας φτιάξουν ιστοσελίδα του Δημάρχου ή του συνδυασμού τους και να γράφουν ότι θέλουν.

Ο δήμος δεν είναι παραμάγαζο του καθένα για να τον χρησιμοποιεί όπως θέλει.

Καλούμε τον κύριο Δήμαρχο να πάρει θέση.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση προεκλογικά είχαμε επισημάνει ότι ο κύριος Δούκας σαν υπουργός της ΝΔ, προϊστάμενος του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (ΓΛΚ), και σαν στέλεχος πολυεθνικών έχει υπηρετήσει την αντιλαϊκή πολιτική με τα γνωστά αποτελέσματα για το λαό μας

Το κείμενο του «Λακε - Δαιμόνιου» αδικεί τους πρώην «κοινοτάρχες». Είναι πραγματικά άδικο να τους συμπεριφέρεστε έτσι:

Γιατί οι συγκλήσεις τους με τον κ. Δούκα έχουν εκφραστεί με την ανάδειξή του στον δημαρχιακό θώκο. Υλοποίησαν και υλοποιούν την ίδια πολιτική που θέλει τους δήμους φορομπηχτικούς μηχανισμούς και ανταποδοτικές τις λειτουργίες των υπηρεσιών του δήμου όπως το νερό, την ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών όπως τα σκουπίδια, συμπράξεις με εργολάβους μεγαλοεπιχειρηματίες.

Ψηφίζουν τους προϋπολογισμούς της Δημοτικής Αρχής . Είναι παρόντες στις φιέστες του Δημάρχου κα.

Όσο για τις αναφορές που γίνονται ότι ο Δήμαρχος είναι παγκοσμίου εμβέλειας και ξεπερνά τα όρια της Σπάρτης και της χώρας μας και όσο για τους σπουδαίους καλεσμένους στις ημερίδες που έχει διοργανώσει, που διαφημίζει  έχουμε να αναφέρουμε:

Τον κύριο Βενιζέλο που ψήφισε τρία μνημόνια, είναι συνοδοιπόρος του κ. Δούκα στην εφαρμογή τους.

Τον κύριο Βορίδη που μας είπε ότι δεν χρειάζονται εγγυημένες τιμές στα αγροτικά μας προϊόντα.

Τον πρέσβη του κράτους «δολοφόνου» το Ισραήλ που κρατάει σε φυλακές χιλιάδες ανήλικα παιδιά της Παλαιστίνης

Τον προσωπικό του φίλο γεράκι του πολέμου στην υπηρεσία των συμφερόντων των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή μα ς κ. Πάϊατ.

Και άλλα τέτοια στελέχη,

Εμείς από τη μεριά μας καλούμε τα λαϊκά στρώματα του Δήμου μας να μην πιστέψουν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που εμφανίζονται ως προτερήματα του δημάρχου, είναι η χρυσόσκονη με την οποία προσπαθεί να κρύψει την ουσία μιας σκληρής πολιτικής που έχει εφαρμόσει και που σχεδιάζει να συνεχίσει να εφαρμόσει τα επόμενα χρόνια η δημοτική αρχή στο τόπο μας

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.