ΣΥΡΙΖΑ:" Χωρίς ίχνος ουσιαστικής αυτοκριτικής και έχοντας χάσει κάθε αξιοπιστία ο κ. Μητσοτάκης"

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, για τη συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη

Χωρίς ίχνος ουσιαστικής αυτοκριτικής και έχοντας χάσει κάθε αξιοπιστία, ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε και πάλι απόψε ως ένας εκτός τόπου και χρόνου πρωθυπουργός.

Την ώρα που το ΕΣΥ καταρρέει και οι εργαζόμενοι σε αυτό καταγγέλλουν ότι δεκάδες συμπολίτες μας βρίσκονται διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, αυτός με τρόπο σοκαριστικό δήλωσε ότι δεν υπάρχουν πολίτες που χρειάζονται ΜΕΘ και δεν βρίσκουν.

Προσπάθησε με ψέματα, για μια ακόμη φορά, να δημιουργήσει μια πλασματική εικόνα επιτυχίας στο πρόγραμμα εμβολιασμού λέγοντας πως έχουν εμβολιαστεί 2 εκατομμύρια πολίτες, όταν γνωρίζει πολύ καλά ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι και με τις δύο δόσεις είναι μόλις 704.000. Για το δε μπάχαλο που προκαλεί η πολιτική του βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών και καταστρέφοντας την οικονομία, ως συνήθως φταίνε οι άλλοι. Από τους πολίτες έως τους επιστήμονες και τα ΜΜΕ. Γι' αυτόν το μόνο πρόβλημα είναι η επικοινωνία.

Για μια ακόμη φορά απέδειξε πόσο ανίκανος είναι να διαχειριστεί την διπλή κρίση που μαστίζει την χώρα και άρα πόσο επικίνδυνος. Να ξέρει ότι για τους πολίτες η ευθύνη για το σημερινό αδιέξοδο έχει ένα όνομα: Μητσοτάκης.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.