Βαλιώτης: "Νιώθουμε ευτυχείς για έργα που σχεδιάσαμε και είναι σε εξέλιξη σήμερα"

Διαδικτυακή συνέντευξη τύπου της Δημοτικής παράταξης "Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης"  πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή 16 Απριλίου και ώρα 13.00΄ , με τον επικεφαλή και πρώην δήμαρχο Σπάρτης κ.Ευάγγελο Βαλιώτη.

Ο κ.Βαλιώτης έκανε μεγάλη αναφορά στα έργα που είναι σε εξέλιξη αυτή την στιγμή στο Δήμο Σπάρτης, θέλοντας έτσι να τονίσει ότι το μεγαλύτερο μέρος όλων αυτών ήταν έργα που είχαν δρομολογηθεί απο την θητεία του ως δήμαρχος Σπάρτης.

Χαρακτηριστική ήταν η φράση του: “Νιώθουμε ιδιαίτερα ευτυχείς  για το έργο της ανάπλασης της κ.Παλαιολόλου , ένα έργο που ωριμάσαμε , το εντάξαμε το μελετήσαμε και σήμερα είναι έτοιμο για υλοποίηση μετά την ένταξή του απο το ΠΕΠ.»

Ο κ.Βαλιώτης επίσης αναφέρθηκε την συνεισφορά της παράταξής του στον προγραμματισμό των έργων  του Δήμου Σπάρτης, δίνοντας χέρι βοηθείας στην δημοτική αρχή για το καλό του Δήμου Σπάρτης.

Η εμπειρία του κ.Βαλιώτη στην αυτοδιοίκηση είναι ένα εργαλείο που η νέα δημοτική αρχή πρέπει να αξιοποιήσει για το καλό του δήμου.

Η παράταξη Βαλιώτη στο δημοτικό συμβούλιο έχει δείξει διάθεση προσφοράς και συνεργασίας με σκοπό την ανάπτυξη του Δήμου Σπάρτης.

Όλες οι δημοτικές παρατάξεις θα πρέπει σίγουρα να ασκούν κριτική για τα δημοτικά δρώμενα αλλά δεν πρέπει να μένουν μόνο στην κριτική.

Η  εποικοδομητική συνεργασία για την ανάπτυξη του δήμου θα έπρεπε να είναι το βασικό στοιχείο της σύστασης ενός δημοτικού συμβουλίου όπου όλες οι παρατάξεις θα βάζουν «πλάτη» για έναν καλύτερο Δήμο Σπάρτης.

Δείτε στο βίντεο πηγή http://www.dimotikiagoratislakonias.gr/

Last modified on Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 10:28

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.