Κρητικός - Γεραπετρίτης: "Ανάγκη επίλυσης των ιδιοκτησιακών προβλημάτων σε ΛΑΓΙΟ και ΒΑΛΤΑΚΙ"

Νεοκλής Κρητικός σε Γιώργο Γεραπετρίτη: «Ανάγκη επίλυσης των ιδιοκτησιακών προβλημάτων σε ΛΑΓΙΟ και ΒΑΛΤΑΚΙ - Πρόταση να αρθεί η υποχρεωτικότητα στείρωσης στα δεσποζόμενα»

Συνάντηση με τον Υπουργό Επικρατείας κ.Γιώργο Γεραπετρίτη είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο βουλευτής Λακωνίας κ.Νεοκλής Κρητικός σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα. Η αλληλοεκτίμηση μεταξύ των δύο είναι δεδομένη, ενώ τέθηκε βάση για στενή συνεργασία σε σειρά θεμάτων που απασχολούν την λακωνική κοινωνία.

Ο βουλευτής Λακωνίας ενεχείρισε στον Υπουργό τεύχος στο οποίο περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία για τα ιδιοκτησιακά προβλήματα στο ΛΑΓΙΟ και στο ΒΑΛΤΑΚΙ Λακωνίας. Επεσήμανε ότι πρέπει να υπάρξει πολιτική βούληση, καθώς σε νομοτεχνικό επίπεδο λύση μπορεί να βρεθεί.

Επίσης ο κ.Κρητικός έθεσε το μεγάλο θέμα των ημέρων σχετικά με την υποχρεωτικότητα της στείρωσης στα δεσποζόμενα ζώα και του μετέφερε την ένταση, που δημιουργεί στη λακωνική κοινωνία το συγκεκριμένο ζήτημα. Πρότεινε να αρθεί η υποχρεωτικότητα στα δεσποζόμενα, όπως το έχει επανειλημμένως προτείνει σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.