Περιοδεία στις πυρόπληκτες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας ο Στ.Αραχωβίτης

Περιοδεία στις πυρόπληκτες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας πραγματοποίησε και ο Τομεάρχης Αγροτ. Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στ. Αραχωβίτης, την Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου, στα πλαίσια των επισκέψεων κλιμακίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην περιοχή, που έχουν ξεκινήσει από τις 2 Νοεμβρίου.

Ο Τομεάρχης επισκέφθηκε τα Βασιλικά και τις Γούβες, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με φορείς, εκπροσώπους κοινοτήτων και πολίτες και να συζητήσουν τόσο για την καταστροφική πυρκαγιά και τα αποτελέσματά της στην πρωτογενή παραγωγή, όσο και για τα αντιπλημμυρικα έργα, για τα οποία εγείρονται πολλά ερωτήματα, όπως και για τη διαχείριση των πυρκαγιών του Αυγούστου.

Συνομίλησε επίσης με εκπροσώπους Δασικών Συνεταιρισμών, οι οποίοι καταγγέλουν ότι κατά τη διαδικασία ανάθεσης των δασικών εργασιών, δεν τέθηκε κριτήριο εντοπιότητας, με αποτέλεσμα οι ντόπιοι εργάτες του δάσους να μείνουν χωρίς εισόδημα!

Τον κ. Αραχωβίτη συνόδευσαν στην περιοδεία του ο συντονιστής του Αγροτικού Τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φαν. Κουρεμπές, καθώς και οι πρώην βουλευτές του νομού Ζωή Λιβανίου και Συμεών Κεδίκογλου. 

ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑ (3)

ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑ (2)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.