Αργειτάκος:"160 εκατομμύρια ευρώ χάθηκαν απο την Σπάρτη κ.Δούκα"

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου της 10ης Νοεμβρίου 2021, ο επικεφαλής των Ενωμένων Πολιτών Σταύρος Αργειτάκος, αναφέρθηκε στη κλιματική αλλαγή ως γεγονός και στην αναγκαιότητα βιοκλιματικής μελέτης ανάπλασης της Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.

Ο κύριος Δούκας προεκλογικά, μας υποσχόταν πως θα συνεργαστεί με το καλύτερο μελετητικό γραφείο των Βρυξελλών. Δυστυχώς επειδή δεν ενδιαφέρεται για την πόλη και τους πολίτες της, δεν ασχολήθηκε ώστε να ενημερωθεί για το πρόγραμμα των ουδέτερων πόλεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που λόγω της κλιματικής αλλαγής, χρηματοδοτεί πόλεις που υπέβαλαν πρόταση με 10.000€ ανά κάτοικο.

Για την ένταξη σε τέτοια προγράμματα απαιτείται όραμα, σοβαρότητα, εργασία και συνέπεια. Δυστυχώς για όλους αυτούς τους λόγους, χάθηκαν για τη Σπάρτη, τουλάχιστον 160 εκατομμύρια ευρώ. Τόνισε δε πως αυτή ήταν μια χαμένη ευκαιρία για τη πόλη μας. Τόνισε επίσης την αδυναμία του κυρίου Δούκα να συντονίσει τις υπηρεσίες του Δήμου με αποτέλεσμα οι διαμάχες μεταξύ των υπηρεσιών να καθυστερήσουν τις εργασίες στο Ξενία.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ

Last modified on Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 15:41

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

IONIAN 2