Κι άλλη προσβολή ... Άρης Κουρεμπής: “Ο ρουφιάνος και προδότης είναι το Ilialve.gr”(video)

Φεβρουαρίου 12, 2022 0

Δυστυχώς την Παρασκευή το βράδυ στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σπάρτης είχαμε μια απαράδεκτη και προσβλητική αναφορά πρόεδρου τοπικής κοινότητας του κ.Άρη Κουρεμπή οποίος αποκάλεσε τον δημοσιογράφο και το ΜΜΕ ilialive.gr “ρουφιάνο και προδότη».

Ο κ.Άρης Κουρεμπής οποίος δηλώνει και δημοσιογράφος (κάποτε ιδιοκτήτης τοπικού ραδιοφώνου) προσβάλει όλους τους Λάκωνες που ασχολούνται με την ενημέρωση με αυτές τις δηλώσεις.

 

Ο συγκεκριμένος πρόεδρος τον ενόχλησε περισσότερο το βίντεο που βγήκε στην δημοσιότητα και λιγότερο μάλλον αυτά που ειπώθηκαν στο βίντεο, ήθελε ο πρόεδρος και δημοσιογράφος (όπως δηλώνει) να το κουκουλώσουν, αυτό το είδος της δημοσιογραφίας μάλλον εκπροσωπεί.

Ο κ.Α.Κουρεμπής θέλωντας να στηρίξει με τον λόγο του το δήμαρχο Σπάρτης κ.Πέτρο Δούκα «τον πήρε στον λαιμό του».

 

Σαν Τάκης Κούρος ιδιοκτήτης του spartanews.gr αλλά και συνεργάτης του IONIAN channel ζητώ στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο  ο κ.Άρης Κουρεμπής να ανακαλέσει και να ζητήσει συγνώμη από το ilialive.gr και τους εργαζόμενους της ιστοσελίδας.

Το προεδρείο έχει την υποχρέωση απέναντι στα ΜΜΕ να ζητήσει από τον κ.Άρη Κουρεμπή  να επανορθώσει σε ότι αφορά την αναφορά του σε δημοσιογράφους και ΜΜΕ , γιατί σε άλλη περίπτωση θα φανεί ότι αποδέχεται τα όσα είπε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας και «δημοσιογράφος».

 

Κυρία πρόεδρε κ.Δαράκη θεωρώ ότι και εσείς χρησιμοποιήσατε ένα «ατυχές σχήμα λόγου» , όταν ο δημοτικός σύμβουλος Π.Πριστούρης αντέδρασε έντονα γι αυτό που ειπώθηκε εσείς είπατε «δεν σας ενόχλησε το ίδιο όταν ακούστηκαν ανάλογες εκφράσεις από άλλο δημοτικό σύμβουλο», εκφράσεις και χαρακτηρισμοί για ΜΜΕ από άλλο σύμβουλο δεν υπήρξαν για αυτό το θεωρώ και για εσάς «ατυχές σχήμα λόγου», εκτός αν συμφωνείτε με τον κ.Άρη Κουρεμπή στο «ρουφιάνος και προδότης».

 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπε ο κ.Άρης Κουρεμπής (το βιντεο είναι απόσπασμα απο την συνεδρίαση και είναι ελεύθερο και στην διάθεση όποιου ΜΜΕ θέλει να το δημοσιεύσει)

 

 

Όσα άλλα είπε ο  κ.Άρης Κουρεμπής δείτε την τοποθέτηση του στο 3.03,30 λεπτό του βίντεο της συνεδρίασης, αναλύωντας τι έγινε τότε στηρίζοντας τον κ.Πέτρο Δούκα

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.