Στο «Αντώνης Τρίτσης» η κατασκευή νέου αγωγού από τις πηγές Αγίας Μαρίνας έως το φρεάτιο Καρυούπολης

Φεβρουαρίου 25, 2022 0

Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, είχε σήμερα το μεσημέρι ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους του Δήμου Ανατολικής Μάνης Παναγιώτη Τσιριγώτη και Γιώργο Καπασούρη. Αντικείμενο της συνάντησης αυτής ήταν η εξέταση της πορείας των προτεινομένων έργων του Δήμου στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και ιδιαίτερα το έργο της κατασκευής νέου αγωγού μεταφοράς νερού από τις πηγές της Αγίας Μαρίνας έως το φρεάτιο Καρυούπολης (προϋπολογισμού 8,8 εκατομμυρίων ευρώ).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Δαβάκης και οι παρόντες αντιδήμαρχοι ανέλυσαν στον αναπληρωτή υπουργό τη μεγάλη σημασία του έργου για τους κατοίκους του πυρόπληκτου Δήμου Ανατολικής Μάνης και του ζήτησαν να ενταχθεί κατά προτεραιότητα το συντομότερο δυνατόν στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Μετά από σχετική συζήτηση, ο κ. Πέτσας δεσμεύθηκε στον Λάκωνα βουλευτή και στους παρόντες αντιδημάρχους, ότι το έργο αυτό θα εγκριθεί κατά την επόμενη συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής Αξιολόγησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός του Μαρτίου.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.