Ιδιαίτερα εποικοδομητικές συναντήσεις πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας

Ιδιαίτερα εποικοδομητικές και σε πολύ θετικό κλίμα, συναντήσεις, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Σπάρτης , κ. Πέτρος Δούκας, την Δευτέρα 28 Μαρτίου.

Αρχικά συναντήθηκε με τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ταμείου Συνοχής, κ. Γεώργιο Ζερβό, όπου συζήτησαν για την εξέλιξη της υλοποίησης του έργου του Open Mall, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία ένταξης των προτάσεων που έχουν υποβληθεί από το Δήμο Σπάρτης στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και ιδιαίτερα για τα έργα της Ενεργειακής Αναβάθμισης του Βιολογικού, της Αγροτικής Οδοποιίας, του Αποχετευτικού, του νέου Δημοτικού κλειστού γηπέδου καθώς και για τις εργασίες βελτίωσης των δομών για τα αδέσποτα ζώα.

 Ο κ. Δήμαρχος, συνοδευόταν από τις Αντιδημάρχους κ.κ. Γεωργία Δεδεδήμου, Γεωργία Ζαχαράκη, τον Διευθυντή της ΔΕΥΑΣ κ. Ηλία Τρακάκη, τον Προϊστάμενο του Τμήματος  Μελετών και Κατασκευών Έργων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Κωνσταντίνο Βαρζακάκο και την Προϊσταμένη Δ/νσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, κ. Κατερίνα Σανιδά.

Εκ του Δήμου

ΔΟΥΚΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ 1

ΔΟΥΚΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ 2

Last modified on Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022 12:34

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.