Η Χρυσαυγή Ατσιδάκου επικεφαλής της γραμματείας για την  Οικογενειακή Πολιτικής& Ισότητα των Φύλων της Ν.Δ

Ανακοινώθηκαν και επίσημα τα ονόματα των επικεφαλής των γραμματειών της Νέας Δημοκρατίας. Με απόφαση του Προέδρου του Κόμματος και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ορίστηκε ως επικεφαλής της γραμματείας για την  Οικογενειακή Πολιτικής& Ισότητα των Φύλων η λάκαινα κ. Χρυσαυγή Ατσιδάκου.

Δείτε τι γράφει  σε λογαριασμό της στα social  η κ.Χρυσαυγή Ατσιδάκου.

"Σήμερα παίρνω τη σκυτάλη στη Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων ΝΔ . Ως μητέρα , επαγγελματίας, σύζυγος και γυναίκα, έχω απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης , της τιμής και των προσδοκιών αυτης της θέσης. Ευχαριστώ θερμά και ιδιαίτερα τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Kyriakos Mitsotakis , καθως και τους Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης και Γενικο Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας Ioannis Bratakos. Ευχαριστώ την Ίριδα , το Μάξιμο και τον Αλέξανδρο που είναι πάντα δίπλα μου με τη μέγιστη υποστήριξη.
Τον Ιούνιο του 2019 με την υφυπουργό Μαρία Συρεγγέλα - Maria Syrengela στη θέση της επικεφαλης της Γραμματείας βάλαμε τα δικά μας πρώτα λιθαράκια στο σπουδαίο και πολυδιάστατο μέχρι σήμερα έργο της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για την οικογένεια και την ισότητα στη χώρα μας.
Απο σήμερα και εγω κι οι συνεργάτες μου, με πράξεις, αποτέλεσμα, γνώση και ενσυναισθηση συνεχίζουμε την πορεία σύγχρονων και ουσιαστικών πολιτικών δίπλα σε κάθε άνθρωπο ανεξαρτήτως φύλου ή αλλων διακρίσεων, του οποίου τα αδιαπραγμάτευτα ατομικά ή κοινωνικά δικαιώματα θίγονται και καταπατώνται. Δίπλα σε κάθε άνθρωπο , που ο κόλπος της οικογένειας αντί να είναι το απάνεμό του λιμάνι , είναι η προσωπική του κόλαση.
Η πορτα της Γραμματείας μας θα είναι παντα ανοικτή σε όλους .
Στη χώρα που με το φως της, φώτισε τον κοσμο ολόκληρο, η αξία καθε ανθρώπινης ύπαρξης είναι ανεκτίμητη και θα αγωνιζόμαστε καθημερινά γι’αυτο!"
ATSIDAKOY XRYSAYGH 1
 
ATSIDAKOY XRYSAYGH 2

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.