O Θάνος Τζήμερος επισκέφθηκε τη Νότια Λακωνία

Σεπτεμβρίου 24, 2022 0

Τη Νότια Λακωνία επισκέφθηκε ο πρόεδρος του συνασπισμού Εθνική Δημιουργία κ. Θάνος Τζήμερος, ενώ είχε προηγηθεί 3ήμερη περιοδεία του στη Μεσσηνία.
  Αρχικά επισκέφθηκε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μολάων-Πακίων, τον βραβευμένο και μεγαλύτερο συνεταιρισμό της Ελλάδας.  Συζητώντας με μέλη του ΔΣ και τον διευθυντή, ενημερώθηκε για τη δραστηριότητα του συνεταιρισμού και τα νέα δεδομένα στον χώρο του ελαιολάδου. Υπενθύμισε όμως, πως στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής, η παράταξή του απέτρεψε ψήφισμα  έμμεσης κατάργησης των προϊόντων ΠΟΠ, μέσω της γενικής ονομασίας τους, σε «Μεσογειακό» ελαιόλαδο, την οποία είχαν προτείνει Ιταλοί στην Ε.Ε.
Κατόπιν, επισκέφθηκε τη βιομηχανία γάλακτος ΛΑΒΙΟΓΑΛ στη Συκέα. Αναγνώρισε τη φιλότιμη προσπάθεια τους να παράγουν και  να εξάγουν τα γαλακτοκομικά προϊόντα μας. Συζητώντας για την απαξίωση του κτηνοτροφικού επαγγέλματος, προτάθηκαν  λύσεις ώστε οι νέοι κτηνοτρόφοι να μην εγκαταλείψουν τον χώρο παραγωγής γάλακτος. Συμφώνησαν πως μια κατασκευή πρότυπης μονάδας παραγωγής κι επεξεργασίας γάλακτος, θα ήταν βασικό κίνητρο αποτροπής, σ τη φυγή των νέων από την κτηνοτροφία.
Στη Μονεμβάσια, έκλεισε η περιοδεία με ομιλία στο ξενοδοχείο Lazareto κι ενδιαφέρουσα συζήτηση με πολίτες κι ενεργούς ανθρώπους στα κοινά της Λακωνίας.
  Οι συνομιλίες είχαν πολύ ενδιαφέρον και το ακροατήριο στάθηκε κυρίως στην πρόταση για γραμμικό φόρο (flax tax) 15% σε όλες τις επιχειρήσεις και νομικά πρόσωπα, τη φυγή ικανών νέων στο εξωτερικό,  το δημογραφικό, τον κρατισμό, τον συνδικαλισμό και την επιδοματική πολιτική της κυβέρνησης προς το «καθισιό».

ΤΖΙΜΕΡΟΣ ΛΑΚΩΝΝΙΑ (1)

ΤΖΙΜΕΡΟΣ ΛΑΚΩΝΝΙΑ (3)

ΤΖΙΜΕΡΟΣ ΛΑΚΩΝΝΙΑ (4)

ΤΖΙΜΕΡΟΣ ΛΑΚΩΝΝΙΑ (5)

ΤΖΙΜΕΡΟΣ ΛΑΚΩΝΝΙΑ (2)

#ΕθνικήΔημιουργία
#φιλελεύθεροι
#πατριώτες
#μεταρρυθμιστές

- ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
συνασπισμός κομμάτων Δημιουργίας Ξανά και Νέας Δεξιάς.
Πρόεδρος Θάνος Τζήμερος
Αντιπρόεδρος Φαήλος Κρανιδιώτης
- Τ.Ο. Πελοποννήσου της «δημιουργία ξανά!» και πυρήνας Λακωνίας.

Last modified on Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 09:57

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.