Τατούλης: "Η επαναδιοργάνωση των Πανελληνίων Αγώνων  Special Olympics στο Λουτράκι αποτελεί πλέον θεσμό" 

Στην τελετή Έναρξης των Πανελλήνιων Αγώνων Special Olympics «Λουτράκι 2022» παρευρέθηκε ο πρ.Περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρος Τατούλης στο παραλιακό πάρκο Λουτρακίου.

Τα Special Olympics Hellas ιδρύθηκαν το 1988 και αποτελούν έναν αθλητικό, εκπαιδευτικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό, ο οποίος στηρίζεται στον εθελοντισμό και προσφέρει δυνατότητες προπόνησης σε άτομα με νοητική αναπηρία, σε 26 Ολυμπιακού τύπου αθλήματα. 

Ο κ.Τατούλης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο των Special Olympics Hellas, πρέσβη επί τιμή Διονύσιο Κοδέλλα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την πρόσκληση και συνεχάρη το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης. 

Μετά το πέρας της τελετής, ο κ.Τατούλης δήλωσε: « Η επαναδιοργάνωση των Πανελληνίων Αγώνων  Special Olympics στο Λουτράκι αποτελεί πλέον θεσμό. 

Είναι μεγάλη τιμή  που οι αγώνες αυτοί διεξάγονται στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στο Λουτράκι.

TATOYLHS  ΣΠΕΨΙΑΛ ΟΛΥΜΠΙΨΣ (1)

Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί μετά από 4 χρόνια, που η Περιφέρεια Πελοποννήσου ήταν κύριος διοργανωτής, επαναλαμβάνεται και διοργανώνεται στην Περιφέρεια μας το πολύ σημαντικό αυτό γεγονός. 

Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί 900 αθλητές των Special Olympics από Ελλάδα και Κύπρο συμμετέχουν, κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά ένα μεγάλο επίτευγμα και διδάσκουν στον καθένα από εμάς την αξία της συμμετοχής και τα ιδανικά του ευ αγωνίζεσθαι.

Εύχομαι καλή επιτυχία στους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι μας δείχνουν το παράδειγμα για το ποιοι είναι οι πραγματικοί νικητές της ζωής, μας εμπνέουν με το πείσμα τους, τη θέληση τους και την αγωνιστική τους διάθεση. Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τους κριτές, τους γυμναστές και τους προπονητές και να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στους εθελοντές που χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατή η άψογη διοργάνωση των αγώνων. Φυσικά συγχαίρω ιδιαίτερα τους γονείς και τις οικογένειες των αθλητών, οι οποίοι συμπαραστέκονται με όλες τους τις δυνάμεις στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι αθλητές».   

Στην τελετή παρευρέθηκαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Πετρίτσης και τα στελέχη της «Νέας Πελοποννήσου» Απόστολος Παπαφωτίου, Αλέξης Αλεξόπουλος και Παναγιώτης Πιτσάκης. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.