Όλη η αλήθεια για τον Μανιάτη Τζανέτο Φιλιππάκο

Αυτή είναι η αλήθεια για τον Μανιάτη υποψήφιο Δήμαρχο του Δήμου Ανατολικής Μάνης, κ. Τζανέτου Φιλιππάκου. Μία αλήθεια που το 2019 κακοποιήθηκε τόσο σκόπιμα και βάναυσα. Σήμερα όμως, όλες οι Μανιάτισσες και οι Μανιάτες γνωρίζουν την αλήθεια και το πόσο αξιόλογη ελπίδα για την αγαπημένη τους Μάνη είναι ο συμπατριώτης τους Τζανέτος Φιλιππάκος. Ορισμένοι αντίπαλοί του έντυσαν την αλήθεια με το φόρεμα του ψεύδους και εξαπάτησαν άλλους που έγιναν αντίπαλοί του. Σήμερα η αλήθεια έχει φανερωθεί και οι μεν πρώτοι βρίσκονται σε κρίση πανικού, οι δε δεύτεροι επανορθώνουν και προσχωρούν στην «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΝΗΣ» που ηγείται ο κ. Τζανέτος Φιλιππάκος. Η Μάνη αλλάζει! Κρίμα που από αυτή τη χαρά, τη χαρά της αλλαγής, θα λείπει ο άλλος Μανιάτης, μεγάλος αγωνιστής, ο Κούλης Μιχαλολιάκος.

Μαζί αγωνίστηκαν (Κούλης – Τζανέτος) από τη δεύτερη Κυριακή, επαναληπτική των εκλογών, για αυτή την πολυπόθητη αλλαγή της Μάνης μέχρι που η μοίρα τους χώρισε. Βέβαια ο Τζανέτος Φιλιππάκος συνεχίζει τον αγώνα τους και θα τον συνεχίσει, με κάθε αξιόλογο στέλεχος της Παράταξης του αείμνηστου Κυριάκου Μιχαλολιάκου. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ήδη έχουν αρχίσει οι διεργασίες της συγκρότησης του ψηφοδελτίου της αλλαγής και της νίκης. Ο Τζανέτος Φιλιππάκος, τέσσερα χρόνια περίπου, δεν σταμάτησε στιγμή να αγωνίζεται για τον ιερό αυτό σκοπό. Δηλαδή για μια Μάνη σύγχρονη και του μέλλοντος. Πάντοτε Μανιάτης, ενωτικός, συναινετικός, συνεργάτης με τα στελέχη του και όχι δικτατορίσκος. Ζει, γνωρίζει και αναλύει συλλογικά τα αποτελέσματα των προβλημάτων του Δήμου του. Όμως δεν μένει εκεί, προχωράει παρακάτω. Αναζητάει τα αίτια όλων των προβλημάτων αυτών και σχεδιάζει επιστημονικά με τους συνεργάτες του την επίλυσή τους.

Οι γνώσεις του τεράστιες αφού είναι Στρατηγός ε.α. της ΕΛ.ΑΣ., καθηγητής της Ακαδημίας της Αστυνομίας, πρ. Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, διατηρεί χρήσιμες σχέσεις με κύκλους των Βρυξελών και της Ελληνικής Ομογένειας και πολλά – πολλά άλλα. Σε όλη αυτή την πορεία του βίου του έχει αποδείξει έμπρακτα πως είναι υπηρέτης της ηθικής και της τίμιας διαχείρισης δημόσιων πόρων. Για τον Τζανέτο Φιλιππάκο αυτά είναι αυτονόητα και για το λόγο αυτό δεν κομπορρημονεί. Εύκολα, λοιπόν, αντιλαμβάνεται ο καθένας πως ένας τέτοιος Έλληνας δεν μπορεί να είναι μνησίκακος, υστερόβουλος και ρεβανσιστής. Γελώντας μας δήλωσε πως αυτές τις ιδιότητες τις αφήνει για τους άλλους…

Σε ερώτησή μας ποιους εννοείτε άλλους, μας απάντησε:

«Όλους αυτούς που δεν γνωρίζουν ούτε την ηθική, ούτε την πολιτική και θέλουν να ηγούνται».

Επίσης του θέσαμε και το εξής ζήτημα.

-Δημοσιογράφος: κ. Φιλιππάκο σας προσάπτουν, προφανώς πολιτικοί σας αντίπαλοι, πως δεν ζείτε μόνιμα στη Μάνη και αυτό είναι ένα βαρίδι για να γίνετε Δήμαρχος…

-Τζανέτος Φιλιππάκος: κ. Λαζαράκο αυτοί που λένε αυτό δεν είναι όλοι πολιτικοί μου αντίπαλοι. Γνωρίζω, όμως, πως αυτοί το διαδίδουν για τη δική τους προπαγάνδα και μερικοί συμπατριώτες μας, τίμιοι Μανιάτες, δεν γνωρίζουν κάποια πράγματα και παρασύρονται. Για το λόγο αυτό εδώ και ένα χρόνο ασχολούμαι, μαζί με τα τόσα άλλα και να πληροφορώ με την αλήθεια τους συνδημότες μου. Και σας λέω, παρακαλώ να το γράψετε αυτό, ας κοιτάξουν οι Δημότες του Δήμου Ανατολικής Μάνης τις παρουσίες και τις απουσίες μου από τα Δημοτικά Συμβούλια και θα δουν όλη την αλήθεια.

-Δημοσιογράφος: Η Μάνη, χάρη στη γνωστή τηλεοπτική σειρά απέκτησε και άλλο όνομα «η Γη της Ελιάς», γνωρίζετε τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνδημότες σας καλλιεργητές της ελιάς; Εσείς φύγατε νωρίς για τις σπουδές σας…

-Τζανέτος Φιλιππάκος: κ. Λαζαράκο μην το λέτε αυτό. Ποτέ δεν αποκόπηκα από τον άγιο και ιερό τόπο μας. Από μικρό παιδί μέχρι σήμερα ασχολούμαι με τις ελιές και όταν λέω ασχολούμαι εννοώ σε όλα τα επίπεδα. Η ελιά, σε μένα και σε κάθε Μανιάτη, άντρα και γυναίκα, είναι κληρονομημένο πάθος. Το έχουμε στο Ντι Εν Έι μας. Αν οι συμπατριώτες μου με εκλέξουν Δήμαρχό τους έχουμε να κάνουμε πολλά. Η Παράταξή μας, «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΝΗΣ», έχει ήδη έτοιμο Πρόγραμμα, όπως και για άλλα κορυφαία ζητήματα της Μάνης μας. Οφείλω όμως να αναγνωρίσω  ότι και η σημερινή Δημοτική Αρχή έχει κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση για εμάς όχι σε ικανοποιητικό βαθμό. Βέβαια έχει διανοίξει κάποιους αγροτικούς δρόμους που βοηθούν πολύ τις αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες. Όμως η πρόοδος και η ανάπτυξη δεν πρέπει να είναι στατικοί παράγοντες.

Ευχαριστούμε τον κ. Τζανέτο Φιλιππάκο και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχία στα σχέδιά του. Ευχόμαστε και στους Μανιάτες η Παντάνασσα Αειπάρθενος Θεοτόκος, Παναγία η Φανερωμένη, να τους χαρίζει μόνιμα την Αγία Σκέπη Της.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.