Οι Λάκωνες ζητούν αλλαγή πορείας με έμφαση στην αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Ο Σταύρος Αραχωβίτης επισκέφθηκε την  Λαϊκή  Αγορά της Σπάρτης και συνομίλησε με παραγωγούς και πολίτες.
 
Σταύρος Αραχωβίτης
"Στη #Λαϊκή της #Σπάρτης μαζί με τους συνυποψήφιους Βασίλη Υμέρι και Αλέξη Τσαλπατούρο σήμερα, Σάββατο 6 Μαΐου, συντρόφισσες και συντρόφους των Οργανώσεων Μελών της Σπάρτης και της Νομαρχιακής Επιτροπής.
Συζητήσαμε με παραγωγούς, πωλητές και καταναλωτές. Με τους παραγωγούς έχουμε εβδομαδιαία επαφή στην λαϊκή. Έχουμε αναπτύξει δεσμούς, βιώνουμε την αγωνία τους, ακούμε τα προβλήματα τους.
Οι πρωτοφανείς αυξήσεις τιμών έχουν μειώσει σημαντικά το διαθέσιμο εισόδημα των καταναλωτών και απειλούν με κλείσιμο μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η αύξηση στο κόστος παραγωγής δυσκολεύει αφάνταστα την προσπάθεια που κάνουν οι τοπικοί παραγωγοί. Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε παραγωγούς να δηλώνουν αδυναμία να καλλιεργήσουν. Το επάγγελμα του αγρότη είναι ένα μαγαζί "ξεσκέπαστο". Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Και το γνωρίζουμε καλά αυτό.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη άφησε απροστάτευτη την ελληνική κοινωνία απέναντι στην ακρίβεια. Τα περιβόητα καλάθια αποδείχθηκαν τρικ που δεν προσέφεραν καμία ανακούφιση στο καταναλωτικό κοινό.
Σε αυτή την ζοφερή πραγματικότητα υπάρχει λύση. Η ανάδειξη μιας προοδευτικής κυβέρνησης με κορμό τον #ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που μπορεί να συγκρουστεί με την ακρίβεια, να στηρίξει την κοινωνία και να αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο για τους πολίτες.
?21 Μαΐου η λύση είναι στα χέρια μας!
?22 Μαΐου Δικαιοσύνη παντού!"
ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΛΑΙΚΗ (2)
ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΛΑΙΚΗ (4)
ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΛΑΙΚΗ (6)
ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΛΑΙΚΗ (7)
ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΛΑΙΚΗ (8)
ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΛΑΙΚΗ (3)
Last modified on Δευτέρα, 08 Μαϊος 2023 11:21

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.