Αραχωβίτης ή Γρηγοράκου το λακωνικό δίλλημα στις εκλογές  

Ο Σταύρος Αραχωβίτης έχει αποδείξει με την εργατικότητα του και το πολιτικό του ήθος ότι αξίζει να είναι στην βουλή και να εκπροσωπεί την Λακωνία.

Η Λακωνία είναι ένας νομός όπου μεγάλο  μέρος της οικονομίας της στηρίζεται στον αγροτικό τομέα, έτσι ο Σταύρος Αραχωβίτης είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος που έχει την δυνατότητα να αφουγκραστεί τα προβλήματα των αγροτών να προτείνει και να βρει λύσεις. Η επαγγελματική του σταδιοδρομία ως γεωπόνος του δίνει την δυνατότητα να γνωρίζει τα αγροτικά θέματα πολύ καλά . Η θητεία ως υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης είναι επίσης πλεονέκτημα, διότι ξέρει το σύστημα και τα προβλήματα του αλλά και ποιες λύσεις μπορούν να δοθούν.

Το χαμηλό προφίλ που έχει ο Σταύρος Αραχωβίτης δεν είναι μια πολιτική επιλογή αλλά η φύση του, έτσι τον γνωρίσαμε πριν γίνει βουλευτής και υπουργός,  έτσι είναι και τώρα.

Η Λακωνία σε αυτές τις εκλογές έχει ένα δίλημμα ξεχωριστό πέρα του πολιτικού και έχει να κάνει με τα πρόσωπα της έδρας που είναι υπό διεκδίκηση δηλαδή του Σταύρο Αραχωβίτη ή της Νάγιας Γρηγοράκου, βάζοντας έτσι πάνω από όλα την προσωπικότητα  και μετά την κομματική ταυτότητα του καθενός διότι στην επαρχία τα πρόσωπα κάνουν την διαφορά.

Οι δύο έδρες από τις τρείς της Λακωνίας από όσο φαίνεται ανήκουν στην ΝΔ στους Κρητικό και Δαβάκη η μία έδρα που μένει θα παιχτεί ανάμεσα σε Σταύρο Αραχωβίτη ή Νάγια Γρηγοράκου, και  το δίλημμα είναι  πρωτίστως  λακωνικό …

Την απάντηση θα την δώσουν οι Λάκωνες στις 25 Ιουνίου, και θα πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα σε Σταύρο Αραχωβίτη και Νάγια Γρηγοράκου, διότι τα κόμματα και τα χρώματα στις μικρές κοινωνίες ξεβάφουν διότι τα πρόσωπα κάνουν την διαφορά!     

Γράφει: Τάκης Κούρος

Last modified on Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 12:09

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.