Συγχωροχάρτι Μητσοτάκη σε Πέτρο Δούκα

Η αλήθεια είναι ότι στην πρώτη ενημέρωση που είχαμε από τον Πέτρο Δούκα (video) βλέπαμε κάποιες ευχαριστίες για τον πρωθυπουργού αλλά χωρίς να ξέρουμε περί τίνος πρόκειται, στην συνέχεια είχαμε και κείμενο πάλι ευχαριστιών αλλά και εκεί δεν καταλάβαμε προς τι όλο αυτό.

 Στο δεύτερο email υπήρχε και έγγραφο που ανέφερε για την ανάκληση διαγραφής του Δημήτρη Καμπόσου δημάρχου Άργους-Μυκηνών, και όχι του Πέτρου Δούκα , έτσι παραμείναμε χαμένοι… ώσπου κάπου διαβάσαμε σε site της περιφέρειας μας ότι έγινε και ανάκληση διαγραφής από την ΝΔ του Πέτρου Δούκα.

image0

Μάλλον από την πολύ χαρά που επιστρέφει ως ενεργό μέλος στην ΝΔ, ο δήμαρχος Σπάρτης  Πέτρος Δούκας μπερδεύτηκε …χάθηκε θα λέγαμε!

Η ΝΔ πλέον έχει και πάλι στους κόλπους της ένα αξιόλογο οικονομολόγο, πολικό που ελαφρά την καρδία για μια ατυχή φράση τον διέγραψε τόσο απλά και τον έστειλε στα αζήτητα μαζί με έναν  υπουργό τον κ.Λιβανό αν θυμάστε , μάλλον χρωστάει(ηθικά) και στον κ.Λιβανό μια συγνώμη ο κ.Μητσοτάκης για την απομάκρυνσή του από το υπουργείο (εκτός αν όλα ήταν προσχηματικά) , και   ίσως τώρα  θα έπρεπε να ξανά σκεφθεί ότι αξίζει να είναι και πάλι υπουργός…

Άξιο απορίας είναι ότι Καμπόσος και Δούκας επανεντάσσονται   στην ΝΔ ... λίγο πριν τις εκλογές σε δήμο και περιφέρεια…μήπως  ένας Πτωχός δεν φθάνει άρα χρειάζεται ενίσχυση με την επαναφορά όλων των μελών (εν ζωή) της ΝΔ, διότι  ο «εφιάλτης» του Μητσοτάκη για την περιφέρεια Πελοποννήσου … ξανά ζωντάνεψε!

Η πολιτική ανθίζει και ας μην είναι Άνοιξη…

 

image1

 Πέτρος Δούκας

Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την σημερινή απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

 Μια απόφαση που δείχνει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου.

 Ήμουν πάντα και παραμένω παρών.

Στήριζα και στηρίζω τον ίδιο τον Πρωθυπουργό προσωπικά αλλά και την παράταξη μας.

 Προχωράμε όλοι μαζί για την προκοπή τη Πατρίδας μας και της Σπάρτης.

Last modified on Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 19:15

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.