Ο Φ. Πήλιουρας υποψήφιος στην Λακωνία με τον Τατούλη

Πέτρος Τατούλης:«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ανακοινώνουμε τον οικονομολόγο και έμπειρο αυτοδιοικητικό κ. Φίλιππο Πήλιουρα στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου» για την Π.Ε. Λακωνίας.

Ο Φίλιππος Πήλιουρας κατάγεται από το Γεράκι Λακωνίας. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος και έχει εργαστεί ως οικονομικός και φορολογικός σύμβουλος επιχειρήσεων.

Ασχολείται με την Αυτοδιοίκηση από το 1999 και έχει διατελέσει Δήμαρχος του τ.Δήμου Γερονθρών για δύο τετραετίες (2002-2010). Εξελέγη Πρόεδρος της ΤΕΔΚ Νομού Λακωνίας (2007-2010), καθώς και Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων Λακωνίας. 

Διαθέτει εμπειρία ως μέλος των Δ.Σ. των Αναπτυξιακών εταιρειών «Πάρνων Ταϋγέτου Α.Ε.», «Πελοπόννησος Α.Ε.» και της αστικής επιχείρησης «Τοπικό Σύμφωνο Ποιότητας». 

Η πολυετής ενασχόλησή του με την Αυτοδιοίκηση, υπηρετώνταςσημαντικές θέσεις ευθύνης, καθώς και η επιτυχημένη επαγγελματικήτου σταδιοδρομία ως οικονομολόγος θα συμβάλουν καθοριστικά στην ανανέωση και την ισχυροποίηση της παράταξής μας».

Φίλιππος Πήλιουρας:«Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Πέτρου Τατούληγια να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου» στη Λακωνία.

Θα αγωνιστώ στην πρώτη γραμμή σε μία Αδέσμευτη και Ακομμάτιστη Αυτοδιοικητική παράταξη γιατί πιστεύω ότι η Αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι Ακομμάτιστη και να υπηρετεί μόνο τους πολίτες της.

Η πολιτική προσωπικότητα του Πέτρου Τατούλη σε συνδυασμό με την αυτοδιοικητική του εμπειρία και την αποτελεσματικότητα του έργου του αποτελούν για εμένα μια νέα ευκαιρία για να συμβάλω στην Ανάπτυξη του τόπου μου, της Λακωνίας και της Πελοποννήσου».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.