Πελοπόννησος: Μανώλης Μάκαρης ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ

Τη στήριξη του Μανώλη Μάκαρη για υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου αποφάσισε πριν λίγη ώρα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται το αργότερο εντός της Δευτέρας και πλέον ο κ. Μάκαρης σε συνεργασία φυσικά με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπαίνουν στη διαδικασία συγκρότησης ψηφοδελτίων στις 5 Περιφερειακές Ενότητες και παράλληλα στην οργάνωση του προεκλογικού αγώνα, σε ένα ιδιαίτερο κλίμα, καθώς ως γνωστόν ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται ήδη σε εσωτερική προεκλογική για την ανάδειξη του νέου του προέδρου.

Ο Μανώλης Μάκαρης είναι ιατρός καρδιολόγος, διευθυντής στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας. Κατέχει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους (MSc Νανοϊατρικής και ΜΑ Τοπικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης). Εκλεγμένος στα ΔΣ του Σωματείου Ιατρών ΕΣΥ, του Ιατρικού Συλλόγου και του Νοσοκομείου Μεσσηνίας έχει δώσει μάχες για την προάσπιση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας. Έχει μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία, έχοντας διατελέσει αντιδήμαρχος Παλλήνης και στη συνέχεια ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτός Δήμος – Ενεργοί Πολίτες» στην Καλαμάτα.

Στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου έλαβε τη δεύτερη θέση πίσω από τον Αλέξη Χαρίτση και πλέον είναι πρώτος επιλαχών.

Παράλληλα μεταξύ άλλων η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος αποφάσισε τη διεξαγωγή του Διαρκούς Συνεδρίου το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου με υβριδική δυνατότητα παρακολούθησης και συμμετοχής, δηλαδή είτε με φυσική παρουσία, είτε διαδικτυακά.

ΠΗΓΗ: https://eleftheriaonline.gr/

Last modified on Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023 00:31

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.