Αλεξία Μπουτεράκου : "Ζητώ την στήριξή σας για να προσφέρω με απόλυτη αφοσίωση"

Αγαπητοί συμπολίτες μου… Καλημέρα και καλή εβδομάδα
Στο επιχειρείν βρίσκομαι πάνω από 25 χρόνια με συνεχόμενη και καθημερινή προσπάθεια στα καταστήματα εστίασης Alexias με γνώμονα πάντα την ποιότητα και την προσφορά στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη και την στήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια.
Γνωρίζοντας τον καθημερινό αγώνα του κάθε ελεύθερου επαγγελματία όπως επίσης και τον καθημερινό κόπο όλων των εργαζομένων, για οργάνωση και επίτευξη στόχων και έργου για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα αποφάσισα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στα κοινά και να προσφέρω με τις γνώσεις μου τα μέγιστα για το καλό του τόπου μας.
Της όμορφης και αγαπημένης Λακωνίας μας που τόσο θέλουμε να την βλέπουμε να αναπτύσσεται και να πρωτοπορεί.
Στις επερχόμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου θα είμαι Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Λακωνίας στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Η Πελοπόννησος Μπροστά» του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού.
Ενός νέου ανθρώπου με όραμα για μια νέα εποχή στην Περιφέρεια μας και μια νέα εποχή στον δικό μας νομό, την Λακωνία μας.
Στόχος μου είναι να δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα για μια νέα εποχή στα Περιφερειακά δρώμενα και να κάνουμε την Πελοπόννησο του 2028 μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή περιφέρεια.
Την Λακωνία μας έναν σύγχρονο Ευρωπαϊκό νομό αντάξιο της ιστορίας, των συγκριτικών πλεονεκτημάτων αλλά και των σπουδαίων ανθρώπων που κατοικούν, εργάζονται και επενδύουν στον τόπο μας.
Που αγωνίζονται καθημερινά για μια καλύτερη και πιο ελπιδοφόρα ανατολή.
Θέλουμε την Λακωνία να πρωταγωνιστεί σε όλους τους τομείς ανάπτυξης και να αξιοποιήσουμε τα νέα δεδομένα του αύριο, σήμερα.
Οι επενδύσεις, ο τουρισμός, ο αγροτικός τομέας, τα έργα υποδομής, οι νέες θέσεις εργασίας, η ποιότητα ζωής αλλά και η επιστροφή των ανθρώπων στην γενέτειρα Λακωνία είναι βασικά σημεία από το όραμα που θα γίνουν πράξη.
Σε αυτό το ταξίδι σας ζητώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας.
Σας ζητώ την στήριξή σας για να προσφέρω με απόλυτη αφοσίωση στην επίτευξη των στόχων που δεν είναι άλλοι από…
Την Λακωνία των Ανθρώπων
Την Λακωνία των Αξιών και των Άξιων…
Την Λακωνία των Όλων.
Η Λακωνία Μπροστά… Η Πελοπόννησος Μπροστά.
Με εκτίμηση σε όλους
Αλεξία Μπουτεράκου
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Λακωνίας

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.