"Γιατί με τον Βαγγέλη Βαλιώτη!" μας λένε οι 172 υποψήφιοι

Σεπτεμβρίου 05, 2023 0

Γιατί με τον Βαγγέλη Βαλιώτη!

    Ενόψει της επερχόμενης εκλογικής διαδικασίας και με απόλυτο το αίσθημα της ευθύνης κρίναμε απαραίτητη τη συμμετοχή μας στα κοινά του τόπου μας με μοναδικό μας σκοπό αυτό της προσφοράς.   

Προϋπόθεση είναι η συμπόρευση και η ενοποίηση ατόμων με ίδιες ανησυχίες, ίδιους προβληματισμούς, ίδιες αρχές και αξίες προκειμένου με σοβαρότητα και υπευθυνότητα να απευθυνθούμε στην κοινωνία με ολοκληρωμένο - ρεαλιστικό πρόγραμμα και σχέδιο ώστε ο Δήμος Σπάρτης να μπορέσει να διοικηθεί την επόμενη μέρα.

Συνθέσαμε έναν πλήρως ανανεωμένο συνδυασμό, μεγάλο μέρος του οποίου απαρτίζεται από νέες και νέους κάτω των 40 ετών, σε  αρμονία με έμπειρα στελέχη της αυτοδιοίκησης, με ανθρώπους της εργασίας και της προσφοράς στα κοινά και την κοινωνία, καλύπτοντας την πόλη της Σπάρτης αλλά και κάθε χωριό του Δήμου μας με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και συμβούλους κοινοτήτων που γνωρίζουν τα τοπικά ζητήματα.

Συγχρόνως  η δημοτική μας παράταξη φέρει στις τάξεις της νέους επιστήμονες με γνώσεις και εξειδίκευση, διατεθειμένους να τις καταθέσουν στην κοινή μας προσπάθεια.

Βασικός  παράγοντας είναι ο άνθρωπος που θα ηγηθεί της όλης προσπάθειας που, πρέπει να μπορεί, οφείλει να γνωρίζει και κυρίως να διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία ώστε να συγκεράζει, να ενσωματώνει και να συνθέτει τους κοινούς μας στόχους και αγωνίες.

Με μοναδικό μας μέλημα τα αναφερθέντα, εμείς οι 172 υποψήφιοι της «Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης Σπάρτης» επιλέξαμε να συμπορευτούμε στο πλευρό του Βαγγέλη Βαλιώτη, του επί σειρά ετών αυτοδιοικητικού.

  Γιατί με τον Βαγγέλη Βαλιώτη;

  • για την πολυετή αυτοδιοικητική του πορεία, αδιαμφισβήτητη γνώση, ικανότητα διοίκησης και πολιτικής ωριμότητας
  • για την εντιμότητα, τη σοβαρότητα, την ηθική και τη συνέπεια του χαρακτήρα του
  • για τη δημοκρατικότητα, τη συνεργατικότητα και την ομαδικότητα του
  • γιατί σέβεται τις πολιτικές καταβολές όλων, ξεπερνώντας ιδεολογικά στεγανά, προτάσσοντας πάντα το συμφέρον του Δήμου, καταφέρνοντας να ενώνει ανθρώπους από διαφορετικά σημεία εκκίνησης
  • γιατί αφουγκράζεται τις ανησυχίες και τα προβλήματα των πολιτών, προχωρώντας σε λύσεις και άμεσες παρεμβάσεις
  • γιατί δίνει ευκαιρίες και εμπιστεύεται τους νέους, προωθώντας την ενεργή συμμετοχή τους στα κοινά, επενδύοντας στη γνώση, στην εξειδίκευση, στο σχέδιο, στο όραμά τους
  • γιατί έχει αποδείξει ότι οι προγραμματικές του θέσεις αποτελούν δέσμευση
  • γιατί στη θητεία του για 1η φορά εκπονήθηκε ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο με στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου και ανθρώπινου Δήμου Σπάρτης, σχέδιο το οποίο μπορεί άμεσα να εφαρμοστεί και να υλοποιηθεί.
  • γιατί παρόλες τις δύσκολες δημοσιονομικά για την χώρα συνθήκες, έθεσε, προέταξε, μελέτησε και ετοίμασε στη θητεία του έργα εκατομμυρίων ευρώ που, θα αλλάξουν ριζικά την πόλη και τα χωριά
  • γιατί αποφεύγει την αυτοπροβολή και τα πρόσκαιρα επικοινωνιακά τεχνάσματα.
  • γιατί άσκησε εποικοδομητική αντιπολίτευση αναλογιζόμενος μονάχα το συμφέρον του τόπου
  • γιατί δεν πίεσε και δεν υπόσχεται θέσεις και αξιώματα, σεβόμενος την προσωπικότητα του καθενός.
  • γιατί δεν διχάζει αλλά ΕΝΩΝΕΙ
  • γιατί έχει άποψη, κρίση και σαφή εικόνα της ανθρωπογεωγραφίας κάθε γωνιάς του Δήμου μας
  • γιατί είναι ένας από ΕΜΑΣ, ίσος μεταξύ ίσων!

Για όλα τα παραπάνω, πορευόμαστε και μοιραζόμαστε τις αγωνίες μας με τον Επικεφαλής της «Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης Σπάρτης» και Υπ.Δήμαρχο Βαγγέλη Βαλιώτ, με καθαρές σκέψεις και ελπίδα για το αύριο.

          Οι 172 υποψήφιοι του συνδυασμού «Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης»

Last modified on Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 11:27

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.