Ε.Κουτρουμάνη: Με δύναμη ψυχής και πολλή αγάπη για την πόλη και τα χωριά μας

Σεπτεμβρίου 13, 2023 0
Αγαπητές φίλες και φίλοι, συμπολίτες και συγχωριανοί μου...!!! Με δύναμη ψυχής και πολλή αγάπη για την πόλη και τα χωριά μας αποδέχτηκα με μεγάλη τιμή, χαρά και ευθύνη την υποψηφιότητά μου στο πλευρό της  Ντίας Τζανετέα ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Σπάρτης με το συνδυασμό Σπάρτη Νέα Πορεία στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.
✴️* ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ *✴️
Ονομάζομαι Έμιλυ Κουτρουμάνη και έχω γεννηθεί στο Μόντρεαλ Καναδά. Ήρθα στην Ελλάδα στην παιδική μου ηλικία όπου και τελείωσα το σχολείο στο 1ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης. Ακολούθησαν οι σπουδές μου στο Μόντρεαλ του Καναδά στο τμήμα της γυμναστικής. Φοίτησα στο McGill University και απέκτησα το πτυχίο μου με τίτλο Fitness & Aerobics Instructor. Ακολούθησαν σπουδές στο Y.M.C.A Montreal με την ίδια ειδικότητα. Κατέχω Certificates των εξής σχολών I.A.F.A , AF. STUDIES και GR.A.F.TS Μιλάω Αγγλικά και Γαλλικά, είμαι κάτοχος του PROFICIENCY MCGILL UNIVERSITY και CAMBRIDGE UNIVERSITY και SUPERIEUR 2 LANGUE FRANCAISE.
Πάντοτε λάτρευα τον αθλητισμό και ήμουν μέλος του Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου στον στίβο. Κατείχα πρώτες, δεύτερες και τρίτες θέσεις στο αγώνισμα των 200 μέτρων. Ήμουν αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής και κολύμβησης στο Δημοτικό Ματάλειο Κολυμβητήριο Σπάρτης όπου συμμετείχα σε αγώνες, Το 1998 κατέλαβα την 5Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΜΠΙΚ. Υπήρξα συνιδιοκτήτρια γυμναστηρίου στην πόλη μας από το 1994 έως το 2004.
Ανέκαθεν μου άρεσε να ασχολούμαι με την καλαισθησία και υγεία του ανθρωπίνου σώματος. Αποφασίζω να ασχοληθώ με το κομμάτι της αισθητικής με ειδικότητα στο Hμιμόνιμο Mακιγιάζ Προσώπου - Δερματοστιξία. Είμαι κάτοχος πτυχίου της Sviato Academy by Sviatoslav Otchenash.
Σαν άνθρωπος ήμουν πάντα πολύ ευαισθητοποιημένη όσον αφορούσε κυρίως τις αδύναμες και ανήμπορες ομάδες της κοινωνίας μας…..η βοήθεια μου αρκετή….Η μεγάλη μου ΑΓΑΠΗ όμως ήταν και είναι τα ΖΩΑ….υπέρμαχος για την ευζωία και τα δικαιώματά τους. Αποφασίζω το 2008 μαζί με κάποιους συμπολίτες μας να γίνουμε η φωνή τους και να ιδρύσουμε τον Πολιτιστικό Φιλοζωικό Σύλλογο Σπάρτης. Υπήρξα Γεν. Γραμματέας του συλλόγου από το 2008 μέχρι το 2010, χωρίς όμως να έχω σταματήσει ποτέ από τότε τη βοήθεια για τα ζώα, είτε σαν χορηγός, είτε στο πρακτικό κομμάτι, είτε ως κηδεμόνας αρκετών αδέσποτων ζώων.
Σήμερα εργάζομαι ως Προπονήτρια Αεροβικής, Ενόργανης και Personal Trainer στον ιδιωτικό τομέα και σε γνωστό γυμναστήριο της πόλης μας. Ταυτόχρονα ασκώ και την ειδικότητα του PMU ARTIST - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ. Είμαι παντρεμένη με τον Αναστάσιο Περγαντή Μηχανολόγο Μηχανικό Ε.Μ.Π. και επιχειρηματία, πρώην Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Ελευθέρων Επαγγελματιών Μηχανικών Ν. Λακωνίας και Εκπρόσωπο των Μηχανικών στη Δ.Ε.Υ.Α.Σ., τέως Πρόεδρο του Πολιτιστικού Φιλοζωικού Συλλόγου Σπάρτης και έχουμε αποκτήσει ένα γιο τον Στράτο που είναι 12 ετών.
✅️✴️* ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ *✴️✅️
Με όλη μου την αγάπη, δύναμη σωματική - ψυχική και όλο τον κόπο, την εμπειρία, τις γνώσεις και τον υπέρμετρο αγώνα τόσων χρόνων στο πρόβλημα των αδέσποτων ζώων, πιστεύοντας ότι θα είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος σε αυτό το δυσκολότατο κομμάτι διαχείρισης του Δήμου μας, αποφάσισα να συμμετέχω στο πλευρό της κυρίας Ντίας Τζανετέα, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
? Στόχος , φιλοδοξία μου και ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ είναι να δημιουργήσουμε και να καλλιεργήσουμε το ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ στον τόπο μας έτσι ώστε να καταφέρουμε να έχουμε εκατοντάδες εθελοντές και φίλους των ζώων. Να σχεδιαστούν δράσεις και εκδηλώσεις που θα βοηθήσουν τους νέους αλλά και ανθρώπους κάθε ηλικίας να έλθουν κοντά με τα ζώα. Είτε πρόκειται για την προστασία των ιπποειδών , είτε για τα κατοικίδια συντροφιάς, θα πρέπει να συμβιώνουμε μαζί τους με κανόνες αλληλοσεβασμού και προστασίας. Μια φιλόζωη κοινωνία είναι πιο πολιτισμένη κοινωνία.
? Η μεγάλη προσδοκία μου είναι η δημιουργία ενός πιστοποιημένου-νόμιμου καταφυγίου αδέσποτων ζώων που θα πληροί όλες τις σύγχρονες ευρωπαϊκές προδιαγραφές για την ορθή διαβίωση των ζώων. Το καταφύγιο θα είναι επισκέψιμο από σχολεία, συλλόγους, φορείς και από όποιον το επιθυμεί, ενώ παράλληλα θα γίνεται ενημέρωση και καλλιέργεια της ενσυναίσθησης για τη φροντίδα και την αγάπη για αυτά τα υπέροχα όντα, τα ζώα.
?Η παροχή κτηνιατρικών ελέγχων και θεραπειών, η ευζωία, η σωστή διατροφή, καθώς και η στείρωση για τη μείωση του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων θα είναι ο διαρκής αγώνας μου. Θα γίνουν παρεμβάσεις σε γειτονιές και οικισμούς όπου υπάρχει υπαρκτό πρόβλημα με αδέσποτα σκυλιά. Θα αναβαθμιστεί το πρόγραμμα υιοθεσιών του δήμου, ώστε να έχουμε περισσότερες και προπάντων επιτυχημένες υιοθεσίες.
?Με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο και πολίτη του Δήμου Σπάρτης, αλλά και απεριόριστο σεβασμό στα ζώα, εύχομαι και ελπίζω να καταφέρουμε να κάνουμε βήματα εμπρός στη διαχείριση των αδέσποτων και κατά συνέπεια στην αναβάθμιση της καθημερινότητας του κάθε δημότη μας.
ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ…….!!!!!!!????

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.